• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Brnović: Srbija će pobijediti Hrvatsku

"Narod bi im oprostio loše rezultate kada bi dobili Hrvate", kaže bivši reprezentativac Jugoslavije

 Brnović: Srbija će pobijediti Hrvatsku Izvor: MONDO

Branko Brnović vjeruje da njegova reprezentacija, Crna Gora, uprkos kiksevima u kvalifikacijama može da izbori plasman na Svjetsko prvenstvo 2014. u Brazilu.

U međuvremenu, u intervjuu za agenciju Anadolija, analizirao je učinak selekcija sa prostora bivše Jugoslavije.

On smatra da Srbija može da pobedi Hrvatsku u meču u Beogradu, 6. septembra.

"Srbija će pobijediti Hrvatsku u Beogradu. Igrački Hrvati nisu jači od Srbije, a uz to, Mihajlovićeva ekipa će željeti pošto-poto da se vrati, odnosno da se koliko-toliko izvadi za dosadašnje loše rezultate. Narod bi im mnogo toga oprostio kada bi dobili Hrvate", smatra Brnović.

On smatra da su Hrvati izgubili sve šanse da osvoje prvo mjesto u kvalifikacionoj grupi A.

"Imali su kiks kada su se najmanje nadali. Izgubili su od Škota kući i to će ih skupo koštati. Sada treba da gaje nadu da će u baražu dobiti što lakšeg protivnika kako bi, ipak, videli Brazil. Belgija je veoma snažna ekipa i neće ispustiti prvo mjesto u grupi", rekao je Brnović.

Bivši reprezentativac Jugoslavije ističe da je selekcija Bosne i Hercegovine ostavila najbolji utisak i da je siguran da će se naći na Mundijalu sledeće godine.

"BiH je konačno došla na ono što je zaslužila nakon mnogo godina. Jednom nogom je u Brazilu, i to moram da naglasim, veoma zasluženo. Ekipa Safeta Sušića igra odlično i generalno dobro u nekoliko posljednjih kvalifikacionih ciklusa. Prethodno razni pehovi i snažni Portugal u baražu zaustavljali su je na putu ka velikim takmičenjima. Sada ne vjerujem da bilo ko može da zaustavi Bosnu na putu do Brazila", dodao je selektor Crne Gore.

On smatra da i njegov tim, uprkos kiksu protiv Ukrajine i teškog poraza na domaćem terenu, može da se nađe među ekipama u Brazilu.

''Nikada nisam pravio alibi, ali protiv Ukrajine nam je nedostajalo sedam igrača, što je nenadoknadivo za tim male zemlje kakva je Crna Gora. I pored toga, i danas smatram da smo izgubili sa prevelikom razlikom, odnosno da je za odnos snaga na terenu rezultat bio nerealan. Ipak, to nam je pouka za dalje. Još uvijek se mi pitamo. Sa sedam bodova iz preostale tri utakmice minimalno možemo da izborimo baraž za SP", rekao je Brnović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC