• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Junajtedovo "ne" za Runija

Mančester Junajted glatko je odbio ponudu Čelsija za Vejna Runija. Isti dan Đavoli dali do znanja da će uraditi sve da dovedu Seska Fabregasa.

 Junajtedovo "ne" za Runija  Izvor: MONDO

Mančester Junajted nije dugo razmišljao.

Glatko je odbio ponudu Čelsija za Vejna Runija, koja doduše nije bila baš toliko "jaka" kao što je "The Sun" ranije najavio. Očekivalo se da Roman Abramovič i Žoze Murinjo ponude 28 miliona funti, a prema informacijama koje su stigle iz Mančestera odbijena je ponuda od svega deset miliona, uz još jednog neimenovanog igrača koji je trebalo da ode u drugom pravcu.

Čelsi je potom priznao da je ponuda odbijena, ali je demantovao da je igrač trebalo da bude uključen u "dil".

Kako god, klubovi su počeli da komuniciraju na zvaničnom nivou i sada više niko ne može da kaže da Čelsi nema ozbiljnu namjeru da dovede Runija, kao što je više nego očigledno da će Junajted, dok čeka da dobije pristojnu cijenu za napadača, pokušati da poremeti čvrst stav Barselone oko toga da Sesk Fabregas nije za prodaju.

Iako je Fabregas poručio treneru Titu Viljanovi da želi da ostane, a Barselona rekla da ne prihvata ponude, novi menadžer "đavola" Dejvid Mojes namjerio se da za Španca plati više nego što je Junajted ikada platio za nekoga.

Navodno, to je 30,75 miliona funti! Prethodna ponuda iznosila je 26 miliona i bila je odbijena.

Ne sumnjamo da će nas engleski i španski mediji svakodnevno, više puta, obavještavati šta se događa na polju ovih, ali i ostalih pregovora.

A, do tada, u Mančesteru igraju svoju igru. Runiju ističe ugovor za dve sezone i niko u klubu ni ne pomišlja da pokuša da pregovara o nastavku saradnje.

"Ne sjedim ni sa jednim igračem trenutno i ne razgovaram o produžetku saradnje. Ne postoji ni datum kada ću to početi da radim", rekao je izvršni direktor Junajteda Ed Vodvard i dodao:

"Da li se plašimo da ćemo izgubiti Runija bez obeštećenja? Naravno da ne".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC