• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rašović: Rezultat jedino što valja

Trener srpskog prvaka nije poslije srećno izborenog remija u Jermeniji želio da traži opravdanja. "Dobili smo Lukača, ne bih o Ivanovu".

 Rašović: Rezultat jedino što valja Izvor: MONDO

Fudbaleri Partizana održali su tradiciju nepobjedivosti na startu kvalifikacija za Ligu šampiona, započetu još u sezoni 2008/09.

Ipak, tek drugi remi, uz devet pobijeda nad rivalima nevelikog renomea, lako je mogao da bude - šokantan poraz. Vladimir Volkov izjednačio je na 1:1 u drugom minutu sudijske nadoknade vremena i kaznio Širak za propuštene šanse.

"Jedino čime mogu da budem zadovoljan je rezultat. Čini mi se da su igrači potcijenili Širak i to je poslije 10 minuta počelo da nam se obija o glavu. Moramo drugačije da ulazimo u meč, sa više samopouzdanja", rekao je Vuk Rašović na konferenciji za novinare.

"Odnos prema igri je bio katastrofalan i jedino što valja je rezultat".

Crno-bijeli su na pripremama uglavnom ostavljali dobar utisak, dok je u prvom zvaničnom meču igra bila ispod svake kritike. Rašović nije mogao odmah da ukaže na razloge negativnog obrta.

"U ovom trenutku vidim taj loš pristup i odnos prema meču. Moramo sa mnogo više zalaganja i volje da ulazimo u utakmice".

Brine to što do "buđenja" nije došlo ni poslije primljenog gola, početkom drugog poluvremena. Da nije bilo raspoloženog golmana Lukača, mreža prvaka Srbije bila bi, takoreći, puna do vrha.

"Bili smo sve vrijeme u istom ritmu, nismo mijenjali brzinu. Neću da tražim opravdanja, morali smo bolje".

Dvojica igrača koji su bili predviđeni za startnu postavu nisu počeli meč.

Marko Šćepović?

"Nalazimo se u delikatnoj situaciji, jer on u svakom trenutku može da ode. Sa pojedinim igračima moramo da budemo i stpljivi, jer mnogi su do skoro bili u Teleoptiku. Moramo da radimo i imamo više razumijevanja".

Ivan Ivanov?

"Ne bih ga u ovom trenutku pominjao. To su stvari koje ne zavise od mene. Ako bismo počeli, razvezala bi se priča. To su pitanja za direktora i ljude koji vode klub".

Rašović je dodao da ga Širak nije prijatno iznenadio, kao i da je očekivao i pripremao igrače za "tvrd meč".

Zamoljen da prokomentariše debitantski nastup Milana Lukača, Rašović je odgovorio: "Partizan je uz rezultat dobio i golmana".

(od specijalnog izvještača iz Jermenije V. Sukdolaka, MONDO, foto: partizan.rs)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC