• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lukač: Olako smo ih shvatili

Najbolji akter Partizana u blijedoj partiji na otvaranju sezone kaže da su crno-bijeli kažnjeni za unaprijed upisanu pobjedu.

  Lukač: Olako smo ih shvatili Izvor: MONDO

Uprkos očajnom izdanju protiv Širaka u gostima, fudbaleri Partizana izborili su remi.

Prvi duel prvaka Jermenije i Srbije, igran u Gjurmiju, završen je 1:1, ali je domaćin bio mnogo bliži pobjedi. Bruku crno-belih spasio je Vladimir Volkov pogotkom u drugom minutu nadoknade.

Ogromne zasluge za izbjegnut poraz ima i golman Milan Lukač, debitant u zvaničnoj utakmici za Partizan.

Nekoliko puta uspio je da zaustavi udarce protivničkih igrača i spriječi ih da povedu prije 47. minuta, kao i da dođu do 2:0.

"Bila je ovo mnogo teška utakmica. Olako smo shvatili protivnika i u glavama smo računali na laku pobjedu. Širak je igrao sa većom željom i ne bismo smjeli ovo da ponovimo u revanšu. Na kraju smo još i izvukli pozitivan rezultat, ali čak i da smo izgubili, pitanje pobjednika rješavalo bi se u Beogradu", rekao je Lukač po završetku utakmice.

Bivši golman OFK Beograda dodao je da je zadovoljan svojim izdanjem na debiju za Partizan.

"Trudiću se da nastavim ovako", istakao je Lukač.

Izlet Vladimira Volkova pred gol Širaka u finišu utakmice isplatio se crno-bijelima, ali je lijevi bek šampiona Srbije priznao da je očekivao da će češće ići na protivničku polovinu. Ipak, obaveze u defanzivi nisu mu to dozvolile.

"U prvom poluvremenu sam spasio dva gola... Ovo što smo prikazali u Jermeniji ne smije više nikada da nam se ponovi u Evropi. Prije meča smo očekivali pobjedu, ali kako se utakmica bližila kraju i sa 1:1 sam zadovoljan", rekao je Volkov i dodao da uvijek igra "pošteno i srcem", pa ovaj pogodak vidi kao nagradu za to.

Napadač Nemanja Kojić nije imao puno prilika da se upiše u strijelce, pa će to pokušati u revanšu za nedjelju dana u Beogradu.

"Igrali smo loše u prvom poluvremenu. Nismo bili organizovani u odbrani i napadu i to je uticalo na krajnji rezultat. Ono što je najvažnije, nismo poslušali trenerove savjete. Teško vrijeme ne može da bude opravdanje i u revanšu moramo da pokažemo da je ovo bio samo loš dan", smatra Kojić.

(od izvještača MONDA iz Jermenije V. Sukdolaka, foto: partizan.rs)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC