• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikolić: Spremni smo za Honved

Trener Vojvodine vjeruje da njegova ekipa potpuno spremno dočekuje prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope sa Honvedom.

 Nikolić: Spremni smo za Honved Izvor: MONDO

Vojvodina je u prvom kolu kvalifikacija bila blizu bruke protiv malteškog Hibernijansa, ali trener "lala" Marko Nikolić ubijeđen je da se blijedo izdanje iz revanša tog duela neće ponoviti u četvrtak kada na Karađorđu gostuje mađarski Honved (20.30).

"Svakodnevno upozoravam igrače da se radi o dvomeču i da ništa neće biti riješeno na 'Karađorđu'. Sutrašnja utakmica je samo prvo poluvrijeme i očekuje nas jednako važan revanš meč u Budimpešti", rekao je Nikolić.

Govoreći o ekipi Honveda, on je istakao da se radi o kvalitetnom timu koji ima devet stranaca i koji igra disciplinovano i izuzetno čvrsto.

"Očekuje nas snažan protivnik, ali ne sumnjam da će moji igrači pokazati veliku želju i samopouzdanje. Nema nijedan razlog da tako ne bude. Imamo kvalitet, momci odlično rade na treninzima, profesionalno izvršavaju obaveze i ne vidim zašto ne bi vjerovali u sopstveni uspjeh", kazao je Nikolić.

Trener Vojvodine je naglasio da pred predstojeći dvomeč ne treba stvarati atmosferu revanšizma zbog toga što je mađarski predstavnik u sezoni 1989/1990 iz tadašnjeg Kupa šampiona eliminisao Novosađane.

"Vidim da se posljednjh dana često pominje ta utakmica iz 1989. godine, ali oni koji pričaju o nekakvom revanšu treba da shvate da se radi o potpuno drugim ekipama, drugom takmičenju, ali i o različitoj fazi takmičenja".

Nikolić je dodao da su svi igrači njegovog tima zdravi i spremni za predstojeći duel.

"Javnost sigurno najviše zanima zdravstveno stanje Abubakara Oumarua. On je u utorak izdržao cijeli trening i ja ga vidim u timu", istakao je Nikolić naglasivši da Abubakar i zbog svog kvaliteta, ali i zbog autoriteta ima veliki značaj za ekipu Vojvodine.

Napadač novosadskih crveno-bijelih Petar Škuletić rekao je da veruje u uspeh "lala".

"Očekuje nas ozbiljan protivnik, neuporedivo teži od prethodnog, ali vjerujem da ćemo uz maksimalno angažovanje i podršku naših navijača ostvariti rezultat koji će nam omogućiti miran put na revanš u Budimpeštu", kazao je Škuletić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC