• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Mrva" Jovanović mijenja Ivanova?

Bivši fudbaler Crvene zvezde mogao bi da poslije pauze u karijeri zaigra za Partizan. Crno-bijeli se raspitivali, ali ne direktno, saznaje MONDO.

 "Mrva" Jovanović mijenja Ivanova? Izvor: MONDO

Dugo se pričalo o dolasku partizanovca Stefana Babovića u Crvenu zvezdu, a zapravo bi moglo da se ponovi da bivši igrač crveno-bijelih obuče dres "vječitog rivala".

Kao što je to 2010. učinio Vladimir Stojković, postoji šansa da ovog ljeta u Humsku stigne Milan Jovanović, štoper koji je otjeran sa "Marakane" zbog problema sa alkoholom.

Podsjetimo, Jovanovića je prošle zime sa priprema u Turskoj vratio Aleksandar Janković zato što se napio i propustio trening, a uoči početka proljećnog dijela sezone, iako je bilo nagovještaja da će se vratiti u tim, Čačanin je ponovo imao ispad pošto se ispred jednog beogradskog kafića sukobio sa policijom, takođe u alkoholisanom stanju.

Pošto je raskinuta saradnja sa Crvenom zvezdom, Jovanović nigdje nije igrao, a ovog ljeta našao se u novoj potrazi za klubom.

Bio je "na korak" od odlaska u Tursku, ali su pregovori propali, a MONDO saznaje da je, doduše ne direktno, interesovanje za 29-godišnjeg štopera pokazao Partizan.

Crno-bijeli su se raspitivali za Jovanovića, u kojem vide adekvatnu zamjenu za sve izvjesniji odlazak Ivana Ivanova u Bazel.

S obzirom da su Vojislav Stanković i Miloš Ostojić tek nedavno počeli da gaze superligaške terene, Jovanović bi imao zadatak da svojim iskustvom i kvalitetom donese mirnoću u odbrani ekipe Vuka Rašovića.

Ipak, doskorašnjiem reprezentativcu Crne Gore nije u prvom planu dolazak u Partizan, već inostrani angažman. Tek u slučaju da do njega ne dođe, mogao bi u finišu prelaznog roka da stigne u Humsku, saznaje naš portal.

Jovanović se javio na poziv MONDA, međutim, nije bio raspoložen za razgovor. Kratko je poručio da zna zbog čega zovemo (iako nismo stigli da postavimo pitanje) i kazao da je u gužvi...

Jovanović je u Zvezdu došao krajem juna prošle godine, kada se priključio ekipi na pripremama u Sloveniji iako je imao već postignut dogovor sa splitskim Hajdukom.

Crveno-bijeli dres je nosio 15 puta.

(J. Terzić - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC