• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi Pazar ima novog trenera i upravu

Klub iz Novog Pazara za novog šefa stručnog štaba imenovao Slavoljuba Bubanju i postavio petoricu novih potpredsjednika.

 Novi Pazar ima novog trenera i upravu Izvor: MONDO

Superligaš iz Novog Pazara na Skupštini kluba donio je mnoge krupne odluke.

Šefa stručnog štaba Nebojšu Vučićevića zamijeniće Slavoljub Bubanja, dosadašnji trener nikšićkog Čelika, a promijenjen je i sastav najvišeg rukovodstva kluba.

Umjesto dosadašnjih potpredsjednika Tarika Imamovića i Vujice Tiosavljevića na ta mjesta postavljeni su tamošnji privatni preduzetnici Sead Numanović, Ćerim Šemsović i Salko Redžović, kao i pomoćnik gradonačelnika Nihad Hasanović i biznismen iz Beograda Dragan Spasojević, koji će biti zadužen za sportski sektor, umjesto dosadašnjeg sportskog direktora Seada Brunčevića.

Numanović i Šemsović su, inače, bivši predsjednici klupskog Upravnog odbora, dok je Spasojević u posljednjoj polusezoni bio finansijer Jedinstva iz Bijelog Polja, s kojim je ispao u drugu crnogorsku ligu, prenio je radio "Sto plus".

Oni će imati ozbiljan zadatak da klub postave na "zdrave noge", tri nedjelje prije zvaničnog početka Superlige Srbije.

Igrački pogon čine fudbaleri iz omladinskog pogona. Nekoliko nosilaca igre iz prošle sezone pronašli su nove klubove, dio njih ne trenira zbog velikih potraživanja od Novog Pazara, pa od ranijih prvotimaca prisutan je jedino Miljan Mutavdžić.

Da bi registrovao nove igrače, Novi Pazar će morati da isplati oko 114.000 evra svojim bivšim fudbalerima i trenerima.

Iz kluba su poručili da će u narednih nekoliko dana timu priključiti petorica novih igrača, dok će se obaviti razgovori i sa desetak bivših fudbalera oko izmirenja dugovanja.

Takođe je istaknuto da će se napraviti sponzorski ugovor sa svakim članom Upravnog odbora i odrediti mjesečna usmjerenja klubu. Kao garancija, dobiće se i mjenica preduzeća.

Razgovaralo se i o izgradnji nove tribine na stadionu, a predsjednik kluba potvrdio je i da je FSS obezbijedio sredstva za izgradnju reflektora, koja bi uskoro trebalo da počne.

Pazarci su prošle sezone jedva zadržali status superligaša, jer su prvenstvo okončali na 14. mjestu na tabeli, odmah iznad zone ispadanja.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC