• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivanov i Partizan - ko će popustiti?

Ivanov nasmijan na treningu za razliku od ostalih. Sportski dio crno-bijelih u rebusu.

 Ivanov i Partizan - ko će popustiti? Izvor: MONDO

Ivanu Ivanovu se više ne igra u Partizanu. Njemu se ide iz Partizana i ima dobru ponudu Bazela. Partizan bi da ga zadrži, ali i da nekako uzme pare. Znate onu izreku...

Prema saznanjima MONDA, iz švajcarskog kluba je na adresu kluba stigla "dorađena" ili malo bolja ponuda i sva je prilika da će Ivan Ivanov dobiti "zeleno svjetlo" da ode.

Na trening u "Zemunelu", dan poslije blamaže u Jermeniji (više igračke, nego rezultatske), bugarski štoper je izašao nasmijan, za razliku od ostalih koji su bili akteri utakmice protiv Širaka u prvoj utakmici 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Možda Ivanov nešto zna, pa otud osmijeh...

Čelnici kluba najavili su kaznu za Ivanova, ali ona još nije određena. Trener Partizana Vuk Rašović kaže da je iznenadna odluka Bugarina da ne igra u Jermeniji poremetila ekipu i ističe da se profesionalac tako ne ponaša.

"Klub ga nije prodao, već je to bila njegova želja da ne igra, a takvi igrači nam nisu potrebni u ekipi", rekao je u Jermeniji novinarima član uprave crno-bijelih Ratomir Babić i dodao da će Bugarin sigurno snositi sankcije o kojima će se odlučivati po povratku u Beograd.

Ali, sa druge strane, s obzirom na dug koji klub ima prema Ivanovu, a uz to i vaga da li da ga pusti, nema mu se mnogo šta zamjeriti. Pogotovo što je prethodnih sezona pokazao kakav je profesionalac (podsjetimo na slučaj kada mu je umrla majka, pa je i pored toga odigrao utakmicu, pa otišao za Bugarsku).

Isto tako, Ivanov je mogao i ranije da saopšti Rašoviću da mu se ne igra, a ne dva sata pred utakmicu.

Bilo kako bilo, utakmica u Jermeniji pokazala je da sa Ivanovom i bez njega zadnja linija Partizana nije ista. Sa njim - sigurna, bez njega - tremaroška. Ali, da je samo zadnja linija bila problem...

Problem sportskog sektora crno-bijelih je što ne zna šta da radi. Uostalom, priznaje to i Rašović upućujući novinare na čelne ljude kluba kada je riječ o eventualnom transferu Ivanova.

Dakle, problem je u tome što trener ne zna na koga može da računa! A problem cijele struke u srpskom šampionu je: ako ode Ivanov - koga naći za tako kratko vrijeme? Ili, ako ostane Ivanov - kako motivisati neraspoloženog igrača?

Ko je rekao Stefan Savić!?
(aluzija na prethodni slučaj pod trenerom Aleksandrom Stanojevićem)

Crno-bijeli su sami sebe doveli u situaciju da jurcaju za štoperom, a malo je tržište. Odnosno, tržište je veliko, ali Partizan ne može da bude baš toliko konkurentan što se tiče finansija. Otud i priče o Milanu Jovanoviću...

(P. Vujić - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC