• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Riberi: Onaj na klupi, neka se ne ljuti

Vezista Bajerna kaže da igrači koji naredne sezone budu "rezerve" treba da ostanu pozitivni kako bi ekipa zadržala dobar timski duh.

 Riberi: Onaj na klupi, neka se ne ljuti Izvor: MONDO

Vrhunski sportisti kažu da je teže odbraniti neki trofej nego osvojiti ga. Vodeći se time, u Bajernu su ovog ljeta značajno pojačali tim, a treba očekivati da još neki igrači stignu u redove aktuelnog prvaka Evrope i Njemačke.

Zasad, osvježen je vezni red.

U Minhen su stigli Mario Gece iz Borusije Dortmund i Tijago Alkantara iz Barselone.

Njihovim dolaskom stvorena je "paklena" konkurencija za mjesto na krilima Gvardiolinog tima, a španski trener već je počeo da smišlja kako da ih uklopi u ekipu koju je naslijedio od Jupa Hajnkesa.

Franka Riberija je upitao da li bi se snašao na mjestu "desetke", dok je još prije kraja prošle sezone najavio da mu Arjen Roben neće biti potreban u timu. Ipak, moguće je da je Gvardiola promijenio mišljenje poslije Holanđaninovog nastupa u finalnoj utakmici Lige šampiona...

Imajući u vidu da bi neki od asova naredne sezone mogao da ima manju minutažu od očekivane, kao i da bi to mogao da bude upravo on u slučaju da ne prihvati eventualno novo mjesto u timu, Riberi je već upozorio da igrači Bajerna moraju da zadrže dobar timski duh.

"Konkurencija za ulogu u prvom timu je povećana, ali i oni koji završe na klupi za rezerve treba da ostanu pozitivni. Uživali smo u odličnom timskom duhu prošle sezone i treba nam tako nešto i za sezonu pred nama", rekao je Riberi minhenskom listu "TZ".

(MONDO/Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC