• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LE(kval.): Remi Zrinjskog i Boteva

Fudbaleri Zrinjskog odigrali su 1:1 sa bugarskim timom na stadionu "Pod Bijelim brijegom" u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

 LE(kval.): Remi Zrinjskog i Boteva Izvor: MONDO

Sve zanimljivo viđeno je u prvih 50 minuta meča kada su postignuta dva pogotka, ali i isključena dva igrača, po jedan na obje strane.

Poveli su Mostarci u 21. minutu, kada je asistenciju Ivana Crnova iskoristio Deni Simeunović. U finišu prvog poluvremena Pero Stojkić morao je ranije u svlačionicu zbog dva žuta kartona, pa je Zrinjski ostatak meča odigrao sa deset igrača.

Ipak, u nadoknadi izgubljenog vremena u prvom poluvremenu timovi su brojčano poravnati na terenu, obzirom da je crveni karton kod gostiju zaradio Valerij Domovčijski nakon samo petnaestak minuta u igri (u 34. minutu zamijenio Aniketa Adrianantenaina).

Tim iz Plovdiva do izjednačenja je stigao u 48. minutu. Holanđanin Romario Korcorg, koji je ušao u nastavku meča, pogodio je za 1:1.

Revanš meč igra se za sedam dana u Bugarskoj.

ZRINJSKI - BOTEV 1:1 (1:0)
/Simeunović 21 - Korcorg 48/

ZRINJSKI: Dujković, Brković, Aničić, Radeljić, Stojkić, Savić (od 54. min. Miličević), Crnov (od 64. min. Kantar), Muminović, Đurić, Simeunović, Popović (od 74. min. Bekić). Trener: Branko Karačić.

BOTEV: Stakovijak, Sprokel, Grnčarov, Minev, Jiršak, Ognjanov, Galčev, Adrianantenain (od 34. min. Domovčijski), Hristov, Nedelev, Vander. Trener: Stanimir Kolev Stoilov.

(MONDO, foto: hercegovina.info)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC