• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BORAC: Maletić se vraća?

Novi predsjednik Borca Srđan Šuput pokušaće da privoli iskusnog vezistu Darka Maletića da potpiše novi ugovor sa banjalučkim klubom.

 BORAC: Maletić se vraća? Izvor: MONDO

Nakon imenovanja za prvog čovjeka Upravnog odbora kluba sa Gradskog stadiona, Srđan Šuput razgovaraće sa Darkom Maletićem oko njegovog ponovnog angažovanja u crveno-plavom dresu, jer se odlično uklapa u zamisli trenera Dragana Jovića, saopšteno je iz Borca.

U saopštenju se navodi da takođe postoji mogućnost da ekipu pojača i Nemanja Vidaković, fudbaler koji je ranije branio boje banjalučkog tima.

A ostali igrači vrijedno rade na Balkani, gdje se pripremaju uoči starta nove sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. Odigrali su tri prijateljske utakmice, a za vikend ih očekuju još dvije provjere.

U subotu će u trening utakmici odmjeriti snage sa Slobodom iz Mrkonjić Grada u 16 časova, dok će igrači sa manjom minutažom u nedjelju igrati protiv gradskog rivala Naprijeda u 18 h na njegovom stadionu u Obilićevu.

"Na Balkani imamo odlične uslove za rad, treniramo dva puta dnevno i sa zadovoljstvom mogu reći da igrači ispunjavaju sve obaveze koje se od njih traže. Ono što raduje je da su svi igrači u trenažnom procesu i da nema povrijeđenih. Naredne dvije prijateljske utakmice poslužiće nam da uigramo pojedine linije u timu i da što spremnije dočekamo prvi prvenstveni duel u Zenici. Nastojaćemo do početka šampionata da dodatno pojačamo igrački kadar, prije svega u napadu, jer bi na taj način kompletirali ekipu za predstojeća iskušenja", rekao je Jović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC