• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nađ i Rašović: Skoči, pa reci hop

U Humskoj svjesni da je posao protiv Jermena daleko od završenog, pa nisu željeli mnogo da pričaju o žrijebu 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

 Nađ i Rašović: Skoči, pa reci hop Izvor: MONDO

Partizan će ukoliko eliminiše jermenski Širak odmjeriti snage sa pobjednikom dvomeča između Slovana iz Bratislave i šampiona Bugarske Ludogoreca.

Crno-bijeli su u Gjumriju izvukli povoljnih 1:1, ali je izdanje srpskog prvaka bilo ispod očekivanog nivoa. Iz tog razloga u Humskoj su svi fokusirani na narednu srijedu i revanš sa Širakom.

Sportski direktor Partizana Albert Nađ ispratio je žrijeb u Nionu, ali nije mnogo govorio o potencijalnim rivalima.

"Prvo moramo da skočimo, pa da kažemo hop. Moramo da eliminišemo Širak, pa tek onda da pričamo o narednom protivniku. Jermeni nas najviše interesuju".

"Vjerujem u Partizan i uvjereni smo da ćemo proći u sljedeće kolo. Ali, ništa nećemo da prepuštamo slučaju, neko će sigurno ići u Razgrad da gleda revanš između Slovana i Ludogoreca", dodao je operativac "parnog valjka".

Slovan ili Ludogorec?

"Obje ekipe su za respekt, šampioni svojih zemalja, a ulog je izlazak u Evropu. Pobjednik će obezbijedititi Ligu Evrope i steći pravo da kroz još jedno kolo pokuša da se plasira u Ligu šampiona", ističe Nađ.

Probaćemo da se pojačamo

Sljedeći rival, ako ga Partizan dočeka, biće znatno ozbiljniji i kvalitetniji od Širaka. S obzirom na to, očekuju se i pojačanja na određenim pozicijama u timu.

"Nećemo ništa da obećavamo, ali ćemo se truditi da se pojačamo. Ima nešto na šta ne možemo da utičemo, ne zavisi sve od nas, ali ćemo pokušati. Uradili smo analizu utakmice sa Širakom, znamo gdje su najveći problemi i trudićemo se da kako budu odmicale kvalifikacije, budemo sve jači. Za nas je najvažnije da pristup igri bude dobar, a ne kao u Gjumriju", komentar je sportskog direktora Partizana.

Saga oko Ivana Ivanova nikako da se završi.

"Trenirao je danas, on je uz ekipu i još se ništa nije dogodilo. Vidjećemo šta će da bude", objasnio je Albert Nađ.

Direktor je poslije utakmice sa Širakom bio veoma oštar prema igračima.

"Imali smo sastanak na kojem smo rekli šta smo imali. Ako su nas oni slušali sve vrijeme, nisu rekli ništa i gledali su u pod, znači da su svjesni gdje su pogriješili i da nisu bili na očekivanom nivou. Oni znaju da imaju našu apsolutnu podršku i da vjerujemo u njih".

I trener Vuk Rašović je fokusiran na aktuelnog rivala u kvalifikacijama. Širak je stvorio glavobolju srpskom prvaku, ali šef stručnog štaba crno-bijelih vjeruje u uspjeh svojih učenika.

"Vjerujem i nadam se da ćemo mi da budemo mnogo bolji u revanšu, da će voljni momenat biti bolji, pristup utakmici, kao i motivacija".

Slovan i Ludogorec nisu nepoznanice Partizanu, kao što je to bio Širak. Posebno su u Humskoj upoznati sa kvalitetima ekipe iz Bugarske.

"Obje ekipe znamo dobro, o Ludogorecu malo više, jer su nam oni bili potencijalni rivali i u drugom kolu. Rano je da pričamo o njima, želimo da se utakmicom protiv Širaka na našem stadionu vratimo na pravi kolosijek i dokažemo da je izdanje iz Jermenije bilo posljedica samo slabog dana. Moramo da pružimo partiju koja će nam biti putokaz za naredne mečeve", rekao je Rašović.

Upitan da kaže koga bi izabrao za rivala u trećem kolu, odgovorio je: "Biram da prođemo Širak".

Vuk Rašović je takođe pomenuo sastanak sa igračima.

"Shvatili su gdje su pogriješili, mi smo im rekli ono što smo imali, jer nećemo da se krijemo već da se suočimo sa istinom. Ovakva igra više ne smije da nam se ponovi i ja mislim da neće", podvukao je trener Partizana.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC