• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stojanović: Zar da mislim na Černomorec...

...a čeka nas put od 24 časa na Island", uzdržan je trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović u komentaru žrijeba za 3. prekolo Lige Evrope.

 Stojanović: Zar da mislim na Černomorec... Izvor: MONDO

Novog trenera Crvene zvezde, Slavišu Stojanovića, nije preterano zanimao žrijeb za treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

Bar javno.

Šef struke crveno-bijelih poslovično je uzdržan u komentarisanju potencijalnih rivala svog tima iz prostor razloga što su oni i dalje potencijalni.

"Nije fraza, ali zaista je važno da mislimo samo na Islanđane. Očekuje nas put od maltene 24 sata do Islanda, igrači će sigurno biti i umorni i zatečeni tamošnjim niskim temperaturama", objašnjava Stojanović zbog čega se nije upustio u analizu snage Černomoreca ili Dačije.

"Dakle, potrebna nam je velika ozbiljnost pred revanš. Zato nismo mnogo skautirali ni Černomorec niti Dačiju. Sigurno je da obje ekipe dolaze iz fudbalskih zemalja koje imaju sličan stil igre kao naša ekipa. Dobro ćemo se spremiti za te mečeve", kaže Stojanović.

Rezultat iz prvog meča od 2:0 za Černomorec ostvaren na meču u Odesi svakako favorizuje tim iz Ukrajine kao budućeg rivala Crvene zvezde.

"Ukrajinci imaju prednost i vidjećemo kako će se završiti dvomeč. U svakom slučaju ćemo prikupiti dovoljno podataka o obje ekipe i bićemo spremni za skauting rivala. Mislim da smo mogli da prođemo i gore u žrijebu kad pogledam ekipe kao Udineze i Briž, a moglo je i bolje da smo izvukli Astru ili Omoniju. Ipak, najvažnije je proći Islanđane najprije", jasan je Stojanović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC