• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lane između Kine i "Marakane"!

Iskusni napadač u kontaktu je sa čelnicima Crvene zvezde, ali prvenstveno razmatra ponudu sa Dalekog istoka.

 Lane između Kine i "Marakane"! Izvor: MONDO

Nekadašnji reprezentativac Srbije Milan Jovanović (32) mogao bi da pojača Crvenu zvezdu, ali bi za to morale da se poklope neke "kockice".

Popularni Lane po završetku prošle sezone se rastao sa Anderlehtom i priključio treninzima Vojvodine, uz objašnjenje da čeka pravi scenario za nastavak karijere, kao i da ne bježi od odluke da završi karijeru, ako se zamišljeni scenario ne ostvari.

Prema saznanjima MONDA, Jovanović ima finansijski primamljivu ponudu iz Kine - pretpostavka je da ga želi Šandong, na čijoj klupi sedi Radomir Antić - ali još nije odlučio da li da je prihvati.

Golgeter iz Bajine Bašte, koji se proslavio u belgijskom Standardu, a potom bio član Liverpula i Anderlehta, razgovarao je sa predsjednikom Crvene zvezde Draganom Džajićem i najavio da će ozbiljno razmisliti o dolasku na "Marakanu", ali tek kada i ako odbije Kineze.

Jovanović je za Srbiju odigrao 44 utakmice i postigao 11 pogodaka, od čega je nezaboravna dva "komada" dao u meču kvalifikacija za SP 2010, protiv Rumuna (5:0), upravo na Zvezdinom stadionu.

Ostaje da se vidi hoće li Lane ponovo slaviti sa navijačima na sjevernoj tribini, ali ovog puta ne u crvenom, već u prugastom crveno-bijelom dresu.

On je prije desetak dana u razgovoru za "Mozzart sport" rekao da ne vidi sebe u Crvenoj zvezdi i, uopšte, u srpskom klupskom fudbalu.

"U našoj ligi bi trebalo da igraju momci od 19-20 godina, da se afirmišu i prodaju dalje. Zašto bih ja nekom zauzimao mjesto i sputavao ga da pokaže potencijal. Ovdje bi trebalo da igraju mlađi, perspektivniji, a zašto da ne kažem i bolji".

Međutim, u međuvremenu je poziv sa "Marakane" prihvatio i Miloš Ninković, na meč protiv IBV Vestmaneje došlo je preko 30.000 gledalaca, atmosfera oko kluba "kuva" u pozitivnom smislu...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC