• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Četiri gola kapitena Adema

Nesuđeni reprezentativac Srbije blistao u pripremnoj utakmici Fiorentine protiv Trentina, koja je završena rezultatom 9:0.

 Četiri gola kapitena Adema Izvor: MONDO

Trener Vinćenco Montela odlučio je da dva potpuno različita tima odigraju po 45 minuta. Adem Ljajić i Nenad Tomović zajedno su bili u sastavu koji je istrčao na teren u drugom poluvremenu, a nekadašnjem ofanzivcu Partizana čak je pripala i čast da ponese kapitensku traku.

Italijanski mediji prenose da je Ljajić pružio dominantnu partiju i bio četvorostruki strijelac. Pogađao je iz slobodnog udarca, poslije "slaloma" između trojice igrača, ali i glavom.

Sve to ide u prilog spekulacijama da će mladi Novopazarac produžiti ugovor sa "violom" i da se na njega ozbiljno računa, uprkos tome što je bilo pregovora oko njegovog transfera u Milan.

Povratnik iz Španije Đuzepe Rosi u prvom poluvremenu je zabilježio het-trik, a strijelci su bili još Manuel Paskval i pojačanje iz Anderlehta Oleksandr Jakovenko.

Fiorentina je ovog ljeta dovela još Gomeza (Bajern), Kvadrada (Udineze), Hoakina (Malaga), Ambrozinija (Milan), Bakića (Torino)... Od standardnih igrača otišao je samo Stevan Jovetić u Mančester siti, tako da se od ovog tima sa pravom očekuje borba za najviši plasman u Seriji A.

Video.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC