• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Safet Sušić preuzima Barselonu?

Selektor BiH jedan je od kandidata za trenera Barselone, Katalonci već kontaktirali Papetovog menadžera, piše Jutarnji list.

 Safet Sušić preuzima Barselonu? Izvor: MONDO

“Ni Tito ni Tata, nego ipak Pape” , naslov je teksta u zagrebačkom dnevnom listu u kojem se navodi da je safet Sušić najzvučniji kandidat za trenera Barselone.

Nakon što su Mihael Laudrup i Andre VIljaš-Boaš odbili klupu Barselone, a vrijeme da razmisle zatražili Ronald Kuman, Ernesto Valverde i Luis Enrike, sportski director Barseloni Andoni Zubizareta obratio se crnogorskom menadžeru Minalu Ćalasanu i zatražio kontakt sa Safetom Sušićem, piše “Jutarnji”.

Sušić je privukao pažnju, i sebi povećao cijenu, sjajnim rezultatima reprezentacije BiH koje je gotovo sigurno već odveo na SP u Brazilu.

“Zubizareta je Sušićem bio očaran kao igračem, a prati ga i kao trenera. Doživljava ga kao učenika Ivice Osima, kojeg Zubizareta izuzetno cijeni i rekao mi je da će na njegovoj listi budućeg trenera Barselone, koju će predložiti Roselu na vrhu liste biti ime Safeta Sušića”, izjavio je Ćalasan za zagrebački list.

Ono što bi Sušića moglo pogurati ka klupi Barselone je to što forsira napadački fudbal i što je u trenerskom smislu potpuno sazrio i uskoro treba očekivati sastanak Zubizarete i Sušića.

“Zubizareta će se sa Sušićem sastati u Parizu ili u Sarajevu i to u narednih nekoliko dana”
, istakao je Ćalasan.

U igri za nasljednjika Tita Viljanove je još nekoliko imena, Tata Martino je favorit i veliki prijatelj Horhea Mesija, oca najboljeg fudbalera Barselone, a sam Viljanova je preporučio Žoana Frensesa Ferera koji vodi katalonsku Đironu. Tu sui Luis Enrike, Marselo Bijelsa, a Jup Hejnkes, kojeg žele navijačio Barse odbio je mogućnost da preuzme katalonski klub.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC