• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mrđa podijelio UO, Egvuekve preskup

Prema saznanjima MONDA, u slučaju Mrđe ne postoji jedinstvo među rukovodstvom Crvene zvezde, pa je sve dalje od povratka na "Marakanu".

 Mrđa podijelio UO, Egvuekve preskup Izvor: MONDO

Ponedjeljak, 22. jul 2013, biće "dan D" za mnoge koji se nadaju ugovoru sa Crvenom zvezdom, ali i za neke za koje se Crvena zvezda nada da će ih angažovati.

Upravni odbor koji se redovno sastaje prvog radnog dana u sedmici trebalo bi da donese nekoliko odluka kada su u pitanju novi igrači u timu Slaviše Stojanovića.

Prema saznanjima MONDA, rukovodstvo crveno-bijelih podijeljeno je po pitanju povratka Dragana Mrđe u klub u kojem je ponikao i lako bi moglo da se dogodi da on karijeru nastavi negdje drugdje, umjesto na "Marakani". Takođe, transfer reprezentativnog štopera Nigerije Azubuikea Egvuekvea skuplji je nego što se očekivalo i on gotovo sigurno neće pojačati zadnju liniju Crvene zvezde.

Među onima koji sa nestrpljenjem čekaju odgovor prednjače doskorašnji napadač Siona Dragan Mrđa i štoperi Roberts Omega i Kostadin Stojanov.

Prijateljska utakmica sa Bežanijom u nedjelju u 19.00 u Ljutice Bogdana biće posljednja prilika da se pojedinci nametnu treneru Stojanoviću, koji će potom nadređenima reći koga želi da zadrži u prvom timu, a i koga od mladih igrača da pošalje na pozajmicu.

Među igračima koji se takođe nameću za dres Crvene zvezde od nedavno se nalaze i centralni odbrambeni igrač Stevan Bates, vezista Zoran Milutinović i napadač Vladimir Đilas.

Bates (31) je prošlu sezonu proveo u Iranu, Milutinović (25) u Rudaru iz Prijedora, a Đilas (30) je bivši napadač Jagodine, koji stiže iz Voždovca.

Ipak, navijače verovatno trenutno najviše zanima odluka Milana Jovanovića da li će karijeru nastaviti u Kini ili će se pridružiti Nenadu Milijašu i Milošu Ninkoviću u ulozi vođe Zvezdinog novog tima.

Podsjetimo, na "Marakanu" su ovog ljeta već došli Đorđe Rakić, Nikola Mijailović, Aleksandar Kovačević, Miloš Ninković, Nejc Pečnik i Milan Jokić, a očekuje se da narednih dana u Beograd stigne i Peruanac Arauho.

Dolazak talentovanog Jokića mogao bi da utiče na još jedan prelazak iz Omladinske škole Partizana u prvi tim Crvene zvezde. Naravno, u pitanju je deklarisani zvezdaš Nemanja Radonjić.

"Neću da ga ubjeđujem, ali volio bih da krene mojim putem. Svi znaju da je zvezdaš", rekao je Jokić za "Sportski žurnal".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC