• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vilanova: Hvala svima!

"Ostaću u blizini i nastaviću da radim u klubu koji volim na nekim drugim zadacima. Nije lako napustiti tako posebnu grupu ljudi", napisao Vilanova.

 Vilanova: Hvala svima! Izvor: MONDO

Bivši trener Barselone Tito Vilanova zahvalio se svima koji su bili uz njega tokom borbe s rakom grla i novom treneru poželio mnogo uspjeha.

"Poslije pet divnih godina koje sam proveo kao dio tima s kojim sam ostvario svoje snove, vrijeme je da se suočim s promjenama u mom profesionalnom životu, kako bih svu energiju fokusirao na nastavak borbe s bolešću koja mi je dijagnostikovana prije godinu i po dana", napisao je Vilanova u pismu koje je objavljeno na sajtu kluba.

Vilanova je kazao da su mu ljekari poručili da uz tretmane kojima će biti podvrgnut ne bi mogao da pruži 100 odsto mogućnosti na klupi Barselone.

"Ali ja ću ostati u blizini i nastaviću da radim u klubu koji volim na nekim drugim zadacima. Nije lako napustiti tako posebnu grupu ljudi, igrača, osoblja i prijatelja sa kojima sam podijelio toliko nezaboravnih doživljaja", kazao je Vilanova.

"Vječno sam zahvalan za sve što ste mi pružili. Ljudski i fudbalski kvaliteti ovog tima mogu da prevaziću sve prepreke i ubijeđen sam da će moći da se suoče sa svim izazovima u novoj sezoni", naveo je on.

Bivši trener šampiona Španije zahvalio se na podršci predsjedniku Sandru Roselu, sportskom direktoru Andoniju Zubizareti i navijačima.

"Sada kada više nisam trener Barselone, nadam se da ću uživati u miru i privatnosti što je meni i mojoj porodici potrebno u ovom trenutku", kazao je Vilanova.

"Ne mogu da završim ovo pismo, a da ne poželim i puno uspjeha novom treneru najboljeg tima na svijetu. Hvala vam puno svima", napisao je na kraju pisma Vilanova.

(MONDO/Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC