• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Pozajmice, pojačanja, kazne...

Branko Pauljević na pozajmici u niškom a Filip Knežević, vjerovatno u kragujevačkom Radničkom. Potraga za zadnjim veznim. Danilo Pantić oduševio.

 PARTIZAN: Pozajmice, pojačanja, kazne... Izvor: MONDO

U iščekivanju pozitivnog ishoda pregovora sa "jakim i zvučnim" imenom, Kameruncem Erikom Đembom Đembom, u Partizanu se u hodu pripremaju za revanš meč protiv jermenskog Širaka u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a ujedno i prave određene rokade u ekipi.

Brzonogi desni bek Branko Pauljević, koji je prošle sezone doveden iz kulskog Hajduka, ali se nije nametnuo na Topčiderskom brdu, u narednoj sezoni biće na pozajmici u niškom Radničkom, s obzirom na to da su mu se izjalovile "kombinacije" za Južnu Koreju i Izrael.

Na pozajmicu će, vjerovatno, i vezista Filip Knežević, koji, baš kao i Pauljević, nije uspio da izbori mesto u Partizanu. Već nekoliko dana traju pregovori Partizana i kragujevačkog Radničkog i to bi trebalo da bude riješeno.

Uporedo sa odlascima, odnosno pozajmicama, crno-bijeli se pripremaju za revanš meč protiv Širaka u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona i rade na dovođenju novog igrača, a deficitarna je pozicija zadnjeg veznog što je bilo i te kako uočljivo u Jermeniji.

Prava "bomba" je u nedjelju uveče odjeknula kada se saznalo da bivši igrač Mančester junajteda Đemba Đemba pregovara sa crno-bijelima i da je dogovor vrlo blizu.

Partizan je u nedjelju popodne odigrao trening meč (2x30 minuta) sa "mlađim bratom" Teleoptikom, po zamisli trenera Vuka Rašovića, koji je želio da vidi novajlije i one koji su u drugom planu.

Bez dileme, najjači utisak ostavio je mladi vezista Danilo Pantić, koji je postigao gol, asistirao, driblao... Evo šta je o njemu rekao Rašović: "Pantić najozbiljnije kuca na vrata prvog tima, bez obzira na njegovu mladost. Ako ovako nastavi, pitanje je momenta kada će dobiti mjesto u najjačem sastavu".

U toj trening utakmici, Nikola Gulan, povratnik u redove Partizana, igrao je lijevog štopera. Rašović je objasnio da će Gulan konkurisati za mjesta zadnjeg veznog i lijevog beka. "Igrao je štopera silom prilika", dodao je trener crno-bijelih.

Ali, vrlo je moguće da se napravi veleobrt u štoperskoj liniji crno-bijelih. Moguće je čak da Ivan Ivanov ostane, a da uz njega bude novi igrač Milan Obradović. Rašović je potvrdio da je ozbiljno zainteresovan za Obradovića.

Za razliku od Pantića, sve u Partizanu neprijatno je iznenadio njegov "klasić" Andrija Živković, koji je tražio nevjerovatne uslove za potpisivanje ugovora. Prema nekim informacijama, tražio je čak 240.000 evra za godišnju platu i još 50 odsto od budućeg transfera!

Partizan, naravno, na to nije pristao, pa Živković vraćen među omladince.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC