• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JAGODINA: U Kazanj po pobjedu

Trener "ćurana" Mladen Dodić vjeruje u prolaz, iako zna da će Rubin kod kuće biti još teži protivnik nego u Jagodini, gdje je slavio 3:2.

 JAGODINA: U Kazanj po pobjedu Izvor: MONDO

U taboru Jagodine ne odriču se evropskih ambicija, bez obzira na snagu protivnika i nepovoljan rezultat iz prve utakmice na domaćem terenu.

Rubin je u četvrtak na Gradskom stadionu pobijedio rezultatom 3:2 (2:0), a visoku klasu potvrdio je i u meču domaćeg prvenstva, u nedjelju protiv Zenita - 2:1.

"U uzlaznoj su formi, pokazali su snagu i neće nam biti nimalo lako. Sigurno će nas shvatiti ozbiljnije zbog dva primljena gola u drugom poluvremenu (meča u Jagodini), ali i mi smo sada bogatiji za to iskustvo", rekao je trener Mladen Dodić.

Šef struke osvajača Kupa Srbije već je isticao da je igra iz drugih 45 minuta recept kako se suprotstaviti Rubinu i u revanšu drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Skoro svi parametri idu njima u prilog, ali to ne umanjuje naše ambicije i vjeru da možemo do pobjede. Takvim pristupom mogli bismo da ostvarimo rezultat koji bi za mnoge predstavljao senzaciju", dodao je Dodić.

Podsjetimo da će "ćuranima" za prolaz u duele sa danskim Randersom biti potrebna pobjeda od dva gola razlike, ili rezultatom 4:3, 5:4... što bi zaista bilo nevjerovatno.

Dario Damjanović, strijelac u prvoj utakmici, najavio je borbu za upravo takav ishod!

"Ne idemo da se predamo. Ne bojimo se nijedne ekipe, pa ni Rubina, bez obzira na to što smo u prvoj utakmici imali oscilacije i za to bili kažnjeni. U drugom poluvremenu smo se vratili u igru, a sada idemo u Kazanj da pobijedimo i ostvarimo istorijski uspjeh".

"Ćurani" kreću na daleki put u utorak prije podne, a revanš susret zakazan je za četvrtak od 18 časova po našem vremenu.
(MONDO/Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC