• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Došao Đemba Đemba: Znam za Partizan

Bivši igrač Mančester junajteda doputovao u Beograd na završne pregovore sa Partizanom. "Znam za Partizan, to je veliki klub".

 Došao Đemba Đemba: Znam za Partizan Izvor: MONDO

Uzbudljivo je bilo u ponedeljak uveče na aerodromu "Nikola Tesla", jer se potrefilo da u isto vrijeme u Beograd dolete, vjerovatno, nova pojačanja Partizana i Crvene zvezde.

Prvi je iz aerodromske zgrade izašao mladi Peruanac Migel Arauho, koga je dočekao sportski direktor crveno-bijelih Zoran Stojadinović.

Samo nekoliko minuta kasnije pojavio se, likom i imenom, daleko poznatiji Erik Đemba Đemba koga je sačekao zastupnik menadžerske agencije, nekadašnji golman Voja Dragović.

Nekadašnji fudbaler Mančester junajteda bez problema je pristao da okupljenim novinarima pozira i kaže nekoliko rečenica o dolasku u Beograd.

"Partizan je veliki klub, a u naredna dva dana-tri dana ću znati da li ću potpisati ugovor", rekao je Kamerunac, čiji transfer u redove srpskog šampiona vjerovatno zavisi od ishoda revanš utakmice 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv jermenskog Širaka u srijedu uveče (prvi meč je završen 1:1.)

Sljedeće pitanje je bilo upravo u vezi sa elitnim evropskim klupskim takmičenjem.

"Fudbal je nepredvidiva igra. Jedan dan si gore, drugi dan si dole. Zato, ne možemo da pričamo o tome da li će Partizan igrati Ligu šampiona. Moj cilj je da, ako potpišem ugovor sa Partizanom, osvojim šampionsku titulu (u prvenstvu), a i da svojim iskustvom doprinesem u pokušaju da se ekipa plasira u LŠ. Bitno je igrati to takmičenje", rekao je Đemba Đemba.

On je dodao i da ne poznaje nijednog igrača Partizana, ali da zna za klub.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC