• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Ne prihvatamo 0:0

Crno-bijeli poslije loše slike koju su ostavili u Jermeniji žele da se pred svojom publikom iskupe.

 PARTIZAN: Ne prihvatamo 0:0 Izvor: MONDO

Trener Partizana Vuk Rašović, prema sopstvenom priznanju, jedva čeka da počne revanš utakmica drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Širaka.

"Ne bih da se vraćam na ono što je bilo u Jermeniji, želim samo da gledam naprijed. Dobili smo šamar na vrijeme iz kojeg smo, verujem, izvukli pouke. Očekujem drugačiju utakmicu, obećavam, i sto posto sam siguran da ćemo biti na nivou. Igraćemo agresivno, napadački, za gol više", rekao je strateg crno-bijelih.

Na pitanje da li bi poslije neriješenog rezultata u Gjumriju (1:1), u Beogradu prihvatio 0:0, kao iz topa je odgovorio odrečno.

"Ne! Želim da igramo fudbal, da budemo agresivni, napadamo, stvaramo šanse i dajemo golove", rekao je Rašović, jasno istakavši da njegov tim želi da se u srijedu uveče pred svojim navijačima pokaže u potpuno drugačijoj slici u odnosu na izdanje od prije nedelju dana.

Partizan je uoči prve utakmice u Jermeniji neočekievano ostao bez pomoći Ivana Ivanova. Za samo nekoliko dana situacija oko odlaska bugarskog reprezentativca u Bazel se promijenila i on je ponovo na raspolaganju stručnom štabu.

"U Gjurmiju je postojala negativna priča, ali nismo u situaciji da razmišljamo o krizama. Ivan nam mnogo znači. On je igrač koji donosi sigurnost u odbrani i uljeiva povjerenje fudbalerima oko sebe. Ako bude u timu znam da će da pruži maksimum".

Na treningu u ponedjeljak Marko Šćepović je morao ranije da izađe sa terena zbog povrede.

"Biće promjena u timu, ali ne velikih. Ipak, ne mogu da dozvolim da zbog jedne slabe utakmice poremetim i mijenjam ono što smo dobro radili prethodnih mjeseci".

Partizan bi već danas trebalo da potpiše jednogodišnju saradnju sa iskusnim defanzivcem Milanom Obradovićem, dok se narednih dana očekuje da isto to učini i sa Kameruncem Erikom Đembom Đembom.

Rašović smatra da će njihovo iskustvo doprinijeti čvrstini u odbrani i na sredini terena, i da će uz njih, kada se vrate Aleksandar Mitrović, i kada se adaptiraju Filip Malbašić i Petar Grbić, imati veoma dobar tim.

I kapiten Saša Ilić svjestan je da su on i njegovi saigrači na gostovanju u Jermeniji bili daleko ispod nivoa koji mogu da pruže.

"Imamo obavezu da dokažemo da smo prije sedam dana imali samo slab dan. Gledali smo snimak utakmice, analizirali smo greške, ali ne bih da se vraćam na to. Pozivam navijače da ispune stadion i da nas podrže. Biće nam lakše ako na vreme postignemo gol, ali to ne znači da ćemo srljati", izjavio je Ilić.

Utakmica između Partizana i Širaka igra se u srijedu od 20.45 časova u Humskoj.

(Vladimir Sukdolak, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC