• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Drulović: Rekao sam Melegu da će pogoditi

Selektor omladinske reprezentacije Srbije oduševljen zbog plasmana u polufinale Evropskog prvenstva. "Ostvarili smo cilj", kaže Drulović.

 Drulović: Rekao sam Melegu da će pogoditi Izvor: MONDO

Golom "rezerviste" Dejana Melega u 74. minutu reprezentacija Srbije pobijedila je Gruziju 1:0 i plasirala se u polufinale Evropskog prvenstva za igrače do 19 godina, koje se održava u Litvaniji.

Strijelac odlučujućeg pogotka ušao je u igru desetak minuta prije nego što je zatresao mrežu, a selektor srpske reprezentacije Ljubinko Drulović kaže da je bio uvjeren da će talentovani fudbaler Ajaksa, u koji je stigao iz Vojvodine, uspjeti da postigne pogodak.

"Rekao sam Melegu da može da postigne gol, zatresao je mrežu Gruzina i na turniru u Portugalu. Mitrović je odigrao veliku ulogu asistencijom", nije selektor propustio da pohvali i napadača Partizana koji je, takođe, učestvovao u ključnoj akciji.

Pobjedama protiv Turske i Gruzije "orlići" su obezbijedili plasman u četvrtfinale, a poslije meča sa Francuskom, u petak, biće poznato da li će među četiri najbolje selekcije ići sa prvog ili drugog mjesta u grupi, odnosno da li će se sastati sa Španijom, Portugalom ili Holandijom.

"Ostvarili smo cilj, a protiv Francuske pokušaćemo da odmorimo pojedine igrače za polufinale", rekao je Drulović u izjavi za "Žurnal".

Selektor je dodao da je u utorak ostvarena "fantastična pobjeda".

"Odigrali smo odlično protiv reprezentacije koju smo najbolje poznavali prije početka takmičenja. Igrači su pokazali sjajan odnos prema obavezama i pokazali su kako se predstavlja srpski fudbal. Zajedno sa saradnicima Vesićem, Divcem, Cvetkovićem i direktorom Miloševićem stvarali smo ovu reprezentaciju skoro godinu dana i uspjeli smo da ostvarimo izvandredan rezultat", zadovoljan je Drulović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC