• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vučić u Humskoj na poziv Grobara

Prvi potpredsjednik Vlade Srbije posjetio je stadion Partizana i poželio sreću crno-bijelima pred revanš sa jermenskim Širakom.

 Vučić u Humskoj na poziv Grobara Izvor: MONDO

Dan uoči revanš utakmice sa Širakom, u kojoj će Partizan pokušati da ostvari bolji rezultat nego prije nedjelju dana u Jermeniji kada je bilo 1:1, na stadion u Humskoj ulici stigao je prvi potpredsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić, piše "Sport".

On je u posjetu Partizanu došao na poziv najvatrenijih pristalica crno-bijelih, a sastanku su prisustvovali i sportski direktor Albert Nađ i kapiten Saša Ilić.

Navodno više od sat i po vremena razgovaralo se o bezbjednosti na tribinama, evocirale su se uspomene iz vremena kada je Vučić bio "aktivan navijač" Crvene zvezde, a političar se interesovao i za stanje u ekipi srpskog šampiona.

Na kraju sastanka, piše "Sport", Vučić je poželio sreću crno-bijelima i izrazio nadu da će svi srpski klubovi biti uspješni u kvalifikacijama za evropska takmičenja.

Podsjetimo, Partizan u srijedu u 20.45 igra protiv Širaka u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, dok će se u četvrtak u istoj rundi kvalifikacija za Ligu Evrope Crvena zvezda sastati sa IB Vestmanejom, Jagodina sa Rubinom, a Vojvodina sa Honvedom.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC