• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radovanović: Kjevo je ono što mi treba!

Reprezentativac Srbije zadovoljan zbog prelaska u klub iz Verone. "Odlučio sam se za Kjevo jer ću imati veću priliku da igram u kontinuitetu".

 Radovanović: Kjevo je ono što mi treba! Izvor: MONDO

Ivan Radovanović je poslije pet i po godina u Atalanti napustio Bergamo i prešao u Kjevo iz Verone.

Poslije nekoliko godina igranja na pozajmicama u Pizi, Bolonji i Novari, 25-godišnji reprezentativac Srbije nada se da će konačno dobiti priliku da igra u kontinuitetu.

"Nisam želio da produžim ugovor sa Atalantom, već sam poslije pet i po godina želio da dođem u klub koji će mi dati pravu priliku. Mislim da je Kjevo ono što mi je najviše trebalo u ovom trenutku. Ukazali su mi povjerenje time što su otkupili cijeli moj ugovor od Atalante", zadovoljan je Radovanović.

Klub iz Verone ovog ljeta je doveo veliki broj novih igrača, ali zadnji vezni srpske reprezentacije kaže da se ne plaši konkurencije.

"Konkurencija je velika, kao i u svakom italijanskom klubu. Radi se o zaista kvalitetnim igračima, ali to je ono što svakom fudbaleru treba da bi uvijek pružao svoj maksimum. Ambicije su da ostanemo u Seriji A i da se afirmiše što više mladih igrača... Pričao sam sa trenerom, od mene se očekuje da pomognem ekipi", rekao je Radovanović, koji je ponikao u Partizanu, ali je poslije šestomjesečne pozajmice Smederevu već sa 19 godina otišao u Italiju.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC