• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda, sa Milivojevićem, stigla na Island

Crveno-bijeli poslije više od 24 sata puta stigli u Rejkjavik, odakle im predstoji još kratak let na ostrvo Vestmaneja gdje igrati revanš sa IBV.

 Zvezda, sa Milivojevićem, stigla na Island Izvor: MONDO

Kao što su očekivali, fudbaleri Crvene zvezde imali su naporan put do Islanda na revanš utakmicu 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope, u kojem brane 2:0 protiv IB Vestmaneje.

Crveno-bijela ekspedicija krenula je iz Beograda u utorak rano ujutru do Berlina. Poslije višesatnog čekanja u Njemačkoj uslijedio je let za Keflavik, a onda i vožnja autobusom do Rejkjavika, u koji je ekipa stigla oko četiri sata iza ponoći po našem vremenu (02.00 po lokalnom).

Na novi put igrači Zvezde krenuće u srijedu oko 16.30, avionom kapaciteta 50 mjesta koji će ih prebaciti na ostrvo Vestmaneja gdje će se dan kasnije u 20.30 po našem vremenu igrati utakmica.

Trener Slaviša Stojanović na Island je poveo 20 igrača, a iako su pojedini mediji objavili da je Luka Milivojević u Berlinu napustio ekipu i nastavio za Brisel na završne pregovore sa Anderlehtom, reprezentativac Srbije u izjavi za klupski sajt kaže da je u konkurenciji za revanš meč.

"Ne znam kome je to palo na pamet. Glavom i srcem sam igrač Crvene zvezde i razmišljam samo o susretu sa Islanđanima. Maksimalno sam koncentrisan na obaveze i utakmicu", rekao je Milivojević.

Zbog povrede u prvom meču van konkurencije za sastav je Nikola Mijailović, kao i nedovoljno oporavljeni Luka Milunović, a pored Milivojevića trener Stojanović na raspolaganju ima još: Bajkovića, Vesića, Nenadića, Lazića, Krnetu, Daudu, Milijaša, Pečnika, Ahčina, Kasalicu, Mirića, Đuričkovića, Mladenovića, Mihajlovića, Savićevića, Vešovića, Ninkovića, Kovačevića i Marinkovića.

Ukoliko uspješno prebrode gostovanje na Islandu, crveno-bijeli će u 3. kolu kvalifikacija igrati protiv ukrajinskog Černomoreca ili moldavske Dačije. Prvi meč dobili su Ukrajinci 2:0.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC