• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Voša sa Ađuruom, ali bez Oumarua na Honved

Novosađani u srijedu ujutru otputovali u Budimpeštu na revanš utakmicu 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope sa Honvedom.

 Voša sa Ađuruom, ali bez Oumarua na Honved Izvor: MONDO

Vojvodina će u Budimpešti morati da brani 2:0 iz prve utakmice sa Honvedom bez svog najboljeg napadača Abubakara Oumarua, ali će uprkos problemima sa vizom u konkruenciji za tim biti Naemeka Ađuru.

Oumaru je tokom utakmice u Novom Sadu obnovio povredu skočnog zgloba i nije uspio da se oporavi za revanš koji će se igrati u četvrtak u 20.30.

Trener Marko Nikolić, takođe, neće moći da računa na "novajlije" Andriju Kaluđerovića i Stefana Denkovića koji nisu registrovani za 2. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

Ipak, Nikolić može da odahne kada je u pitanju Naemeka Ađuru, pošto je Nigerijac poslije intervencije klupskog rukovodstva dobio vizu za Mađarsku, navodi se na sajtu Vojvodine.

Zanimljivo, samo dan poslije utakmice sa Honvedom, Novosađani će na terenu Sportskog centra Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi odigrati prijateljski meč sa izraelskim Hapoelom iz Ramat Ha Šarona. Utakmica će početi u 18.00, a treba očekivati da za crveno-bijele nastupe igrači koji se još nameću za status prvotimca.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC