• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

CRNO-BIJELI: Crno nam se piše...

Fudbaleri Partizana svJesni su da su ponovo igrali loše. Rašović i Nađ im očitali lekciju u svlačionici poslIJe meča sa Širakom.

 CRNO-BIJELI: Crno nam se piše... Izvor: MONDO

Fudbaleri Partizana horskim zviždukom svojih navijača ispraćeni su sa terena stadiona u Humskoj posle bledih 0:0 sa jermenskim prvakom Širakom u revanšu 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Taj rezultat bio je dovoljan Partizanu da ode u 3. kolo kvalifikacija za LŠ gdje ga čeka još teža prepreka - bugarski Ludogorec.

Tmurnih lica, namrgođeni, crno-bijeli su napustili svlačionicu svog stadiona i nisu bili preterano raspoloženi za priču.

"Najbolje da ne kažem ništa, vruće sam glave i svašta bih sada rekao", izjavio je sportski direktor Albert Nađ i zamolio novinare i zamolio ga ovaj put "preskoče".

Kapiten Saša Ilić, koji je odigrao 97. evropsku utakmicu u karijeri, probao je da razmrda ekipu, ali ni njemu nije mnogo toga polazilo za rukom:

"Najbolja i najbitnija stvar je da smo uspjeli da prođemo Širak".

Iskusni kapiten svjestan je da sa ovakvom igrom "Parni valjak" neće daleko u Evropi.

"Ako budemo i protiv Ludogoreca na ovom nivou nećemo proći dobro. Pričali smo poslije prve utakmice i tražili razloge u ko zna čemu, a na kraju se ispostavilo da su oba meča odigrana vrlo loše, potpuno drugačije od onoga što smo prikazali na pripremama. Vidjećemo razlog zbog čega je ovako bilo protiv Jermena, jer definitivno moramo da se popravimo i da igramo mnogo bolje".

Odmah poslije meča sa fudbalerima su održali kratak sastanak direkor Nađ i trener Vuk Rašović.

"Rekli su nam da moramo da se mobilišemo i da igramo mnogo bolje", prenio je kapiten ukratko reči svojih šefova.

Definitivno junak u ovom dvomeču u redovima Partizana bio je golman Milan Lukač koji je, prije svega u Jermeniji, u prvoj utakmici, "vadio kestenje iz vatre".

"Odbranio sam sve što je bilo do mene... Trebalo je još u prvom poluvremenu, kada smo imali prilike, da otklonimo sve dileme. U drugom je bilo teže, jer je Volkov isključen. Protv Ludogoreca moramo bolje, imamo sedam dana za analizu i pripremu utakmice protiv daleko težeg rivala", rekao je Lukač.

Izjavu Vuka Rašovića pročitajte OVDJE, a šta je Vladimir Volkov izjavio o tome zašto je isključen pronađite OVDJE, u sklopu izvještaja sa utakmice.

(Vladimir Sukdolak, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC