• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesi: Trener Martino nije "moja veza"

Najbolji fudbaler Barselone rekao da nije uticao na odluku uprave kluba da angažuje argentinskog stručnjaka.

 Mesi: Trener Martino nije "moja veza" Izvor: MONDO

Herardo Tata Martino je na predstavljanju u Barseloni rekao da je uvjeren da su ga Lionel Mesi i njegov otac Horhe preporučili upravi kluba da ga dovede na klupu Katalonaca.

Odavno je poznato da su najbolji fudbaler svijeta i novi šef struke Barselone iz istog grada - Rozarija, a Mesi nije krio da bi volio da sarađuje sa njim. Ipak, omaleni napadač Katalonaca izjavio je da nije uticao na dolazak argetinskog stručnjaka na Kamp Nou.

"Nemam ništa sa dolaskom Herarda Martina, a ne moram to ni da objašnjavam. Odluku su donijeli predsjednik Sandro Rosel i uprava. kluba. Ranije sam rekao da mi se čini da je on dobar trener, ali to je sve", rekao je Mesi za list "As".

On je čak rekao da ni ne poznaje novog trenera.

"Nikada se nismo sreli, ne poznajem ga. Ni njega, ni Luisa Enrikea, drugog trenera o kome su mediji pisali. Mislim da je klub donio dobru odluku, u Paragvaju i Argentini je pokazao šta zna. Nadam se da će to biti dobro za nas", dodao je četvorostruki najbolji fudbaler svijeta.

Martino, koji je potpisao dvogodišnji ugovor sa Barselonom, prošle sezone je predvodio Njuels Old Bojs do titule u argentinskoj Klausuri, a 2010. godine je sa reprezentacijom Paragvaja stigao do četvrtfinala Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi.

Martino je na klupi Barselone zamijenio Tita Viljanovu, koji je napustio klub pošto ponovo mora da nastavi liječenje nakon raka pljuvačnih žlijezda.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC