• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obradović u Partizanu: Treća sreća

Defanzivac, koji je dva puta bio na pragu Humske, izjavio da će dječački san ispuniti tek pošto sa crno-bijelima nastavi da osvaja trofeje.

 Obradović u Partizanu: Treća sreća Izvor: MONDO

Milan Obradović jedan je od dvojice iskusnih fudbalera koji je proteklih dana potpisao ugovor sa Partizanom i od kojeg se očekuje poslije više od 10 godina igranja u inostranstvu donese neophodnu sigurnost i čvrstinu defanzivnom delu tima "parnog valjka".

S obzirom na to da nekadašnji reprezentativac nije na uobičajen način otvorio sopstvenu promociju riječima "da mu se ispunio dječački san dolaskom u Humsku", rekao je da to nikako ne znači da nije srećan zbog dolaska u redove šampiona Srbije.

"Moj dječaki san se ispunio, ali samo u neku ruku. Jer ispunjene tog sna nije sam čin dolaska u Partizan, već sa njim želim da nastavim uspjehe, da osvajam trofeje, jer sam gladan pehara", rekao je Obradović.

Prethodnih godina 36-godišnji defanzivac je u dva navrata bio na pragu Humske.

"Treća sreća. Na moje veliko zadovoljstvo stigao sam u Partizan. Sa ekipom sam već odradio tri treninga. Nijedan početak nije lak i trudim se maksimalno da se uklopim. Što prije, to bolje".

Na pitanje šta se za prethodnih 10 godina, koliko je nastupao u inostranstvu, promijenilo u srpskom fudbalu, odgovorio je da mu je potrebno šest mjeseci da da bilo kakav sud.

Sportski direktor Albert Nađ smatra da je Obradović fudbaler koji će doprinijeti da mladi i neiskusan tim Partizana sa što manje straha, koji je bio evidentan protiv Širaka, dočekuje buduće utakmice.

"Milan je izuzetno fizički spreman igrač i testovi koje je odradio prije nekoliko dana pokazali su da je na nivou igrača Premijer lige. To samo govori da godine nisu toliko bitne koliko profesionalni odnos prema poslu kojim se bavite", rekao je Nađ.

Milan Obradović posmatrao je sa tribina meč u Humskoj protiv Širaka u revanšu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Svi hoćemo uspjeh, a do njega se ne dolazi preko noći. Mislim da niko ne bi imao ništa protiv da Partizan i naredne dve utakmice u Evropi odigra na ovakvom nivou, a da poslije njih pričamo o protivniku u plej-ofu za Ligu šampiona".

Novajlija u redovima crno-bijelih zadužio je broj 26 na dresu, jer "svoju 22" nije mogao da oduzme kumu i kapitenu Partizana Saši Iliću.

(Vladimir Sukdolak, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC