• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Arauho: Spreman sam za pritisak u Zvezdi

Peruanac oduševljen Beogradom i "Marakanom". Kaže da će igrama u dresu Crvene zvezde pokušati da se nametne selektoru svoje zemlje.

 Arauho: Spreman sam za pritisak u Zvezdi Izvor: MONDO

Migel Arauho je u ponedjeljak doputovao u Beograd i poslije uspješno obavljenih pregleda očekuje se da u petak uveče ili subotu potpiše ugovor sa Crvenom zvezdom.

Mladi štoper iz Perua kaže da zna šta ga čeka u crveno-bijelom dresu i da je spreman da igra pod velikim pritiskom.

"Spreman sam da igram pod velikim pritiskom. Nisam još gledao druge srpske ekipe, pažnja mi je usmjerena samo na Crvenu zvezdu. To je veliki klub i mislim da možemo da napravimo velike stvari i prekinemo Partizanovu seriju u prvenstvu", rekao je Arauho novinarima u beogradskom hotelu M.

Doskorašnji štoper peruanske ekipe Uankajo naveo je da je obavio ljekarske preglede i da očekuje da u toku dana ili sutra potpiše ugovor sa crveno-bijelima.

"Ostalo je da se srede još neka dokumenta, već sam obavio ljekarske preglede i očekujem da potpišem večeras ili u subotu ujutro", kazao je on.

Arauho je istakao da mu se veoma sviđaju Beograd i "Marakana".

"U Beogradu se osjećam veoma dobro, grad je prelijep, kao i stadion. Zvezda je veliki klub, najveći u Srbiji i jedan od najvažnijih u Evropi", kazao je ovaj 18-godišnjak i dodao da do skoro nije razumio ni reč srpskog, ali da polako vježba.

Arauho će na poziciji štopera za konkurente imati Darka Lazića i Jovana Krnetu, za koje je rekao da su odradili odličan posao u revanš utakmici protiv IB Vestmaneje u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

"Gledao sam utakmicu protiv IBV-a i mislim da su Krneta i Lazić odradili odličan posao. Moraću mnogo i naporno da radim kako bih izborio mjesto u timu", rekao je Peruanac.

On je kazao da mu osim Zvezde ništa nije u mislima i da u srpskom klubu planira da ostane što je duže moguće.

"Ne planiram ništa unaprijed, došao sam ovdje, planiram da ostanem što duže. Fokusiran sam samo na Zvezdu, ne želim da razmišljam šta ću dalje. Cilj mi je da sa klubom osvojim prvenstvo i Kup, kao i da što je dalje moguće odemo u Ligi Evrope", kazao je Peruanac.

Arauho je mladi reprezentativac Perua, a kako je rekao, dobrim igrama u Zvezdi želi da se nametne selektoru A tima te zemlje Serhiju Markarijanu.

"Dolaskom u Zvezdu sam napravio veliki korak u karijeri. Već sam igrao na nekoliko prijateljskih utakmica za reprezentaciju i dobrim igrama u Srbiji nadam se da ću postati standardni član nacionalnog tima".

Zvezda je u dosadašnjem dijelu prelaznog roka dovela Đorđa Rakića, Miloša Ninkovića, Nikolu Mijailovića, Nejca Pečnika i Aleksandra Kovačevića, a Arauho će, kada potpiše ugovor, biti šesto pojačanje crveno-bijelih ovog ljeta.

(Beta, foto: MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC