• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Spurs "pumpa" Bejlov ugovor, Real ne odustaje

Londonski Totenhem navodno sprema reviziju ugovora kako bi zadržao najboljeg igrača. Madriđani spremni za rekordan transfer.

 Spurs "pumpa" Bejlov ugovor, Real ne odustaje Izvor: MONDO

Geret Bejl je već nedjeljama u centru pažnje ne samo engleskih,već i španskih medija. Totenhem želi po svaku cijenu da zadrži svog najboljeg igrača, dok Real Madrid ne odustaje od njegovog dovođenja u svoje redove.

Totenhem je krenuo u pregovore sa Velšaninom o poboljšanju postojećeg ugovora, koji je potpisan prošle godine i važi do juna 2016. Naime, jedini cilj im je da Bejl ostane u klubu.

"Bejl je prošle godine potpisao novi ugovor, ali su razgovori o produženju saradnje između predsjednika Totenhema i njegovog menadžera u toku. Razgovori ne moraju da se završe ugovorom, ali klub vjeruje da će biti uspješni. Bejl je izuzetan igrač, imao je sjajnu prošlu sezonu i srećni smo što je sa nama"
, otkrio je menadžer Totenhema Andre Viljaš Boaš.

Budući da je Real Madrid već odavno "zagrizao" za Bejla, o čemu svjedoči i dres koji su mu već napravili, Totenhem čini sve kako bi spriječio odlazak svog igrača na Santjago Bernabeu. Navodno su odredili otkupnu cijenu od 120 miliona evra, a španski mediji prenose da "kraljevski klub", uprkos bogatstvu koje je određeno za Bejlovu slobodu, ne odustaje od transfera.

"As" prenosi da je Real poslije rekordnog transfera Kristijana Ronalda za 96 miliona evra 2009. godine, spreman da u slučaju Bejla ode dalje. Navodno žele da za Velšanina daju cijelih 100 miliona evra, uz još jednog igrača. Spominje se da bi to mogao da bude Angel di Marija, čija je vrijednost oko 30 miliona evra.

Mediji na Iberijskom poluostrvu nagađaju da bi Bejl ipak mogao da se preseli u Madrid, jer je Totenhem, uprkos ugovoru koji je potpisan prošle godine obećao igraču da će moći da napusti klub, razumije se uz propisano obeštećenje, ukoliko ne izbore plasman u Ligu šampiona.

Budući da je engleski klub za jedan bod ostao bez najelitnijeg takmičenja, mediji u Španiji nadaju se da će čelnici Totenhema održati datu riječ.

Saga o Bejlu se nastavlja...

(MONDO, foto: Beta/AP/Sang Tan)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC