• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jović prezadovoljan premijerom Borca (VIDEO)

Trener banjalučkog Borca Dragan Jović bio je prezadovoljan osvojenim bodom iz Zenice u prvom kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

 Jović prezadovoljan premijerom Borca (VIDEO) Izvor: MONDO

Banjalučani nisu znali hoće li zbog blokiranog računa uopšte igrati na "Bilinom polju" protiv Čelika, a kad je stiglo zeleno svjetlo, direktno su iz autobusa istrčali na teren i protiv favorizovanog rivala izborili remi (1:1).

I ne samo to, nastavili su tradiciju dugu sedam godina da Borac nije poražen od Čelika.

Iako nisu "umirali" u ljepoti fudbalske igre, ispunili su zacrtani cilj, ali mogu čak i da žale za propuštenim šansama u finišu utakmice prvenstveno Mladena Žižovića i Srđana Grahovca. Ipak, po svemu prikazanom, neriješen ishod bio je najrealniji, što su ocijelnila i obojica trenera.

"Prezadovoljni smo i čestitam svojim momcima na velikoj borbi tokom cijelog meča. Na kraju smo imali i dva ‘zicera’ koja smo morali iskorisiti, ali imao je i Čelik svoje prilike tako da je ovo najrealniji rezultat", rekao je Jović.

Nekadašnji šef struke Banjalučana, a danas kormilar Čelika Vlado Jagodić čestitao je Borcu na osvojenom bodu posebno zbog problema koji su ga zadesili u posljednje vrijeme.

"Ušli smo u ritam igre Borca, što je njima potpuno odgovaralo, jer imaju nekoliko iskusnih igrača. Nismo bili raspoloženi, mladi igrači nisu imali strpljenja i podlegli su atmosferi. Ali idemo dalje, čestitam Borcu koji se izdigao iznad svih problema i odigrao dobar meč. Možda je remi najrealniji",
izjavio je Jagodić.

Pogledajte najzanimljivije detalje sa utakmice.


(MONDO, foto: Klix)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC