• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lane Jovanović: Kraj karijere!?

Internacionalac Srbije najavio mogućnost da okači "kopačke o klin" pošto nije našao novi angažman. Srpski klubovi nisu dovoljno "fudbalski izazovni".

 Lane Jovanović: Kraj karijere!? Izvor: MONDO

Milan Lane Jovanović javno je priznao da razmišlja da okonča karijeru.

"Ne mogu da kažem da sam donio konačnu odluku. Da ovih dana intenzivno razmišljam o tome i da sam sebe pripremio i na takav epilog - to je više nego sigurno. Prvi put to sada javno kažem", rekao je za "Žurnal" Jovanović.

On je rekao da je odluka kineskog Šandonga, kojeg vodi Radomir Antić, da umjesto njega angažuje Brazilca Vagnera Lava bila presudna o razmišljanju o okončanju karijere.

Jovanović je rekao da će konačnu odluku odložiti do završetka prelaznog roka u Evropi - 31. avgusta.

"Čekaću do tada, možda se nešto otvori. Imam 32 godine i još mi se igra fudbal. Fizički se odlično osjećam i po tome bih mogao da odigram na visokom nivou još tri do pet godina. Ali, to bi morao da bude dobar klub. Nisam čovjek koji bi igrao u klubu bez ozbiljnih ambicija", istakao je Jovanović i dodao da je očekivao da će mnogo brže i lakše pronaći novi klub.

Uprkos tome što su najbolji srpski klubovi Partizan, Crvena zvezda i Vojvodina pokazali interesovanje da ga dovedu, Jovanović ističe da se neće vratiti u domovinu u sredinu iz koje "99 odsto igrača želi da ode".

"Iskren da budem, prija mi što me žele i bio bih iznenađen da je drugačije. Ne potcjenjujem srpski fudbal, ali ostavimo emocije po strani. Da pomenuta tri kluba, inače dugogodišnji brendovi srpskog fudbala, pripadaju nekom drugom ambijentu, u fudbalskom smislu izazovnijem, prihvatio bih da razgovaramo. Ovako, da se u ovim godinama vraćam tamo odakle 99 posto igrača želi da ode, to zaista ne bi imalo smisla", izjavio je bivši reprezentativac Srbije, uz konstataciju da mu "odluka i spremnost da okonča karijeru daju mir i da, ako se ispostavi da mora da bude tako, neće to doživjeti dramatično".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC