• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda: Černomorec - rival za respekt

Nenad Milijaš i Miloš Niković ističu da moraju ozbiljno da shvate narednog rivala u kvalifikacijama za Ligu Evrope, jer se pojačao, a već se i uigrao.

 Zvezda: Černomorec - rival za respekt Izvor: MONDO

Miloš Ninković rekao je da očekuje izuzetno teške mečeve sa Černomorecom u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, pošto se ukrajinski tim značajno pojačao otkako je on napustio Dinama iz Kijeva.

"Čuo sam da to nije isti tim od prije godinu dana. Proveo sam posljednjih šest mjeseci u Evijanu, u Francuskoj i kada sam se raspitivao o našem sljedećem protivniku, rekli su mi da su se dosta pojačali i da to više nije ista ekipa kao prije godinu dana kada sam ih pratio u Ukrajini. Narednih dana ćemo ih dobro skenirati i odlazimo u Odesu, da pružimo bolju igru nego na Islandu", rekao je Ninković za sajt Crvene zvezde.

Srpski reprezentativac istakao je da ekipa još nije na željenom nivou fizičke spreme i da očekuje da se u narednom periodu i to promijeni.

"Černomorec je već počeo prvenstvo i sigurno da je to njihova prednost. Već sam rekao da sam prije dolaska u Beograd trenirao individualno, ali svima nam nedostaju utakmice. Kroz mečeve, naročito one jake, lakše se ulazi u formu i očekujem da do početka prvenstva značajno podignemo nivo fizičke spreme", poručio je Ninković.

I kapiten Zvezde Nenad Milijaš ističe da njegov tim protiv Černomoreca mora da odigra mnogo bolje nego na Islandu.

"Ukrajinci nisu nimalo naivan rival. Još uvijek ne znamo mnogo toga o njima, ali ćemo se narednih dana sigurno upoznati sa njihovim kvalitetima i manama. Umorni jesmo, ali jednostavno moramo da se oporavimo što prije i u Odesi pružimo mnogo više nego na Vestmaneji", rekao je Milijaš.

On je dodao da ulogu favorita u prvom meču prepušta protivniku.

"Igraju na svom terenu, već su počeli šampionat i to je njihova prednost. Na nama je da hrabrom i disciplinovanom igrom odgovorimo i u Beograd se vratimo sa pozitivnim rezultatom".

Kapiten crveno-bijelih smatra da njegov tim ima dodatnu brigu pred dvoboj sa Černomorecom.

"Dodatna otežavajuća okolnost za nas jeste veliki broj žutih kartona koje smo dobili, što znači da moramo u nastavku kvalifikacija biti mnogo oprezniji. Rumunski sudija se nije najbolje snašao i mislim da nas je u nekoliko navrata oštetio i preoštro sankcionisao", izjavio je Milijaš.

Zvezda prvi meč sa Černomorecom igra u četvrtak u Odesi od 18.15 časova po srednjeevropskom vremenu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC