• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan Partizanu!

Pomoć KK Partizan stiže iz crno-bijele porodice - od FK. Pola prihoda od prodaje ulaznica za meč sa Ludogorecom biće proslijeđen košarkašima.

  Partizan Partizanu! Izvor: MONDO

Fudbalski Klub Partizan pritekao je u pomoć košarkaškoj sekciji crno-bijele porodice.

Uprava fudbalskog kluba iz Humske pokrenuće akcije za finansijsku pomoć crno-bijelim košarkašima, koji imaju velikih problema na tom polju. Dio prihoda od prodatih ulaznica za revanš meč 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Ludogoreca biće proslijeđen na račun šampiona Srbije i regiona.

Ovu informaciju za MONDO potvrdila je direktorka marketinga FK Partizan Snežana Filipović.

"Ta ideja postojala je i pred utakmicu sa Širakom, ali zbog nedostatka vremena nismo mogli da je sprovedemo u djelu. Mi smo porodica i moramo da se pomažemo. Cijene ulaznica biće pristupačne tako da očekujemo da će se navijači odazvati u velikom broju i da će na tribinama biti i košarkaške publike, one koja manje dolazi na fudbalske utakmice", rekla je Filipovićeva.

"Finansijska situacija nigdje nije sjajna, pa ni u FK Partizan. Troškovi utakmice sa Bugarima su veoma visoki, ali smo uspjeli da nađemo mehanizam da crno-bijelim košarkašima pružimo pomoć. Vjerujemo da ćemo postići željeni rezultat", dodala je ona.

KK Partizan duguje državi Srbiji novac za porez u iznosu od preko 150 miliona dinara, uključujući i kamate. Crno-bijeli imaju dugovanja na ime plata aktuelnim i bivšim igračima, od kojih su pojedinci tužili klub FIBA arbitražnom tribunalu. Visina tog duga se procjenjuje na milion i po evra.

(MONDO, foto: MN Press - arhiva)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC