• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rejna: Liverpul me je otjerao

Španski golman rekao je da ga je iskreno pogodio način na koji ga se odrekao engleski klub i poslao na jednogodišnju pozajmicu u Napoli.

 Rejna: Liverpul me je otjerao Izvor: MONDO

Menadžer Liverpula Brendan Rodžers davno je odlučio da mjesto među stativama zauzme Simon Minjole, što je Pepeu Rejni bio jasan signal da nema mjesta na Enfildu.

Mediji u Engleskoj i Španiji spekulisali su prošlog mjeseca da bi Rejna mogao da ode u Barselonu i tamo zamijeni kolegu iz reprezentacije Viktora Valdeza, ali ponuda iz katalonskog giganta nije stigla.

"Jedino zbog čega žalim je način na koji odlazim iz Liverpula. Prirodno je što sam razočaran jer mi je uprava kluba saopštila da sam pozajmljen Napoliju tek kada je cijeli posao završen. Mislim da sam, ipak, zaslužio bolji tretman", naveo je Rejna u otvorenom pismu navijačima Liverpula pošto je proslijeđen Napoliju na jednogodišnju pozajmicu.

On je izjavio i da je upravi engleskog kluba najavio mogućnost prelaska u Barselonu, ali je ostavio i otvorena vrata za produžetak saradnje sa Liverpulom.

"Rekao sam menadžeru da hoću da igram za Liverpul, a da bih o Barseloni razmislio tek ako bi stigla konkretna ponuda, jer bi za mene to bila šansa za povratak kući", objasnio je Rejna.

Španac je dodao i da je u Liverpulu naučio šta znači igrati za najljepši klub u Engleskoj.

"Možda nisam osvojio mnogo trofeja sa Liverpulom, ali bio sam dio sjajnog iskustva koje je važno koliko i trofeji. Sada znam kako navijači mogu da podignu i pomognu ekipi da osvaja titule", dodao je Rejna koji je za Liverpul od 2005. godine odigrao 394 utakmice.

On je sa Liverpulom osvojio FA kup, Liga kup i evropski Superkup, dok sa reprezentacijom Španije ima dvije evropske i jednu titulu svjetskog prvaka.

(Tanjug, Foto: Guliver/Getty images/Ronald Martinez)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC