• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đemba Đemba: Iskustvo moj adut

Novi igrač Partizana predstavljen srpskoj javnosti. "Srećan sam što sam došao u veliki klub, ovo je još jedna dobra šansa za mene", istakao Kamerunac.

 Đemba Đemba: Iskustvo moj adut Izvor: MONDO

Erik Đemba Đemba nakon prošlonedjeljnog potpisivanja dvogodišnjeg ugovora sa Partizanom konačno je u ponedjeljak promovisan pred srpskim medijima.

"Partizan mi je pružio puno povjerenje i srećan sam što sam došao u veliki klub. Ovo je još jedna velika šansa za mene da igram kvalifikacije za Ligu šampiona. Znam da nije lako plasirati se u to takmičenje, prije svega jer imamo mlad tim, ali imamo potencijal", naglasio je nekadašnji kamerunski reprezentativac.

Đemba Đemba u utorak ujutro naćiće se u avionu za Razgrad i biće u konkurenciji za prvi meč 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Ludogoreca. Svojim iskustvom na poziciji zadnjeg veznog pokušaće da doprinese što boljem rezultatu pred revanš koji se za sedam dana igra u Beogradu.

"Moramo da budemo koncetrisani i da slušamo i ispunjavamo zahtjeve trenera", zna jednostavno rješenje za dobar rezultat Đemba Đemba.

S obzirom na to da je tek u ponedjeljak doputovao iz Kameruna i da je neko vrijeme bez kluba postavlja se pitanje koliko novi fudbaler Partizana fizički i taktički može da odgovori na zadatke.

"Poslije odmora trenirao sam nekoliko nedjelja. Tačnije sa ličnim kondicionim trenerom radim od 3. jula. Iskustvom koje imam znam kako to sve da ukomponujem na djelu", naglasio je Erik Đemba Đemba.

(V. Sukdolak - MONDO, foto: MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC