• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Drulović: Hvala igračima, svi smo plakali!

Selektor U-19 reprezentacije Srbije kaže da je ostao "bez teksta" poslije pobjede nad Portugalom i plasmana u finale EP u Litvaniji.

 Drulović: Hvala igračima, svi smo plakali! Izvor: MONDO

Srpski fudbaleri do 19 godina starosti prvi put u istoriji su izborili šansu da igraju za titulu najboljeg na kontinentu, zahvaljujući pobjedi nad Portugalom ukupnim rezultatom 5:4.

"Bilo je fantastično! Sanjali smo o ovome od prvog dana zajedničkog rada. Hvala igračima što su mi pružili ove emocije, u najboljem rezultatu u istoriji srpskog omladinskog fudbala. Svi smo plakali u svlačionici", izjavio je poslije meča uzbuđeni selektor Ljubinko Drulović.

On je uoči polufinala izjavio da su "svi veći favoriti" od njegovog tima, a Portugal je okarakterisao boljim od Španije, iako je u toj grupi zauzeo drugo mjesto.

"Imam mnogo prijatelja u Portugalu. I njihov selektor je moj veoma dobar prijatelj, tako da je ovo bila emotivna utakmica iz više razloga", dodao je Drulović, koji je tokom bogate igračke karijere branio boje portugalskih velikana Porta i Benfike.

"Nismo htjeli da idemo na penale, jer oni su uvek lutrija. Ovog puta smo imali sreće, ali smatram da smo, ipak, zasluženo u finalu".

Pobjeđuje ko prvi promaši

"Imam svoju teoriju kada su u pitanju penali - tim koji prvi promaši, uvijek pobijedi. Naš golman Predrag Rajković je bio briljantan i imao je nekoliko odličnih odbrana, naročito kod petog penala u seriji", riječi su stratega Srbije.

"Orlići" su dobili prvo poluvrijeme zahvaljujući pogotku Uroša Đurđevića, Portugalci su u nastavku napravili preokret, ali je Mijat Gaćinović u 85. minutu izborio produžetke, u kojima je rezultat ostao nepromijenjen - 2:2.

Završni meč protiv Španije ili Francuske na programu je u četvrtak u 20.45 časova u Marijampolju.

"Nije mi mnogo bitno ime protivnika. Igraćemo svoju igru, a presudiće detalji", završio je Ljubinko Drulović.

(MONDO/Agencije)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC