• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šćepović: U Bugarsku po pobjedu

"Znamo da Ludogorec ima dobru ekipu, da umiju da igraju , ali vjerujemo u sebe", istakao napadač Partizana pred duel 3. kola kvalifikacija za LŠ.

 Šćepović: U Bugarsku po pobjedu Izvor: MONDO

Fudbaleri Partizana otputovali su u Razgrad na prvi duel 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Ludogoreca.

Igrači crno-bijelih listom ističu da protiv Bugara moraju da se pokažu u boljem izdanju nego protiv Širaka u prethodnoj rundi takmičenja.

Marko Šćepović kaže da bi bilo veoma dobro ako bi ih rival potcijenio i da je meč u Bugarskoj prava prilika da crno-bijeli pokažu ko su i šta su.

"Moramo da odigramo kako najbolje znamo i umijemo da nam se ne bi ponovile utakmice protiv Širaka. Na pripremama smo pokazali da možemo da igramo dobro, doduše tamo nije bilo pritiska, dok je ovo potpuno drugačije. Dobro je ako su nas Bugari potcijenili, ali mi idemo da pokažemo ko smo i šta smo i da pobijedimo. Znamo da imaju dobru ekipu, da umijju da igraju, ali vjerujemo u sebe", izjavio je napadač Partizana na aerodromu Nikola Tesla pred polazak u Bugarsku.

Iskusni defanzivac Milan Obradović, koji bi trebalo da debituje u crno-bijelom dresu, takođe očekuje dobar rezultat. Smatra da bi to bio i remi, ali uz postignut gol.

"Kvalitetno smo se spremili za ono što nas čeka. Trenirao sam sa ekipom prethodnih nedjelju dana i dobro sam se uklopio. Očekujem da ću zaigrati i to na poziciji desnog štopera. Za nas je možda i bolje ako nas Bugari potcijene, a dobar rezultat bio bi i remi, uz postignut gol", rekao je Obradović.

Trener Vuk Rašović na put je poveo 20 igrača, među kojima je i Kamerunac Erik Đemba Đemba, a u odnosu na mečeve sa Širakom nema povrijeđenog Miloša Ostojića, kao i Vladimira Volkova, koji je dobio crveni karton.

Prva utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Ludogoreca i Partizana igra se u srijedu od 19.30 časova u Razgradu.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC