• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gulan: Nećemo "skinuti gaće"

Ludogorec igra kod kuće, pružaju dobre partije, ali vjerujem da smo spremni da pokažemo koliko vrijedimo", istakao fudbaler Partizana.

 Gulan: Nećemo "skinuti gaće" Izvor: MONDO

Prijetili su Bugari prethodnih dana. Partizan je Ludogorecu prepustio ulogu ekipe od koje se više očekuje u njihovom dvomeču, ali izabranici Vuka Rašovića nisu došli u Bugarsku sa bijelom zastavom.

Crno-bijeli se ovaj put ne razmeću izjavama već žele da na terenu pokažu koliko zaista vrijede, a meč sa Ludogorecom je idealna prilika za to.

Jedan od aduta šefa stručnog štaba Partizana u Bugarskoj biće Nikola Gulan.

"Za šest godina koliko nisam bio u Partizanu mnogo se toga promijenilo. Sa 24 godine spadam u iskusnije fudbalere ovog tima. Ipak, vjerujem da smo spremni da pokažemo koliko vrijedimo. Ludogorec igra kod kuće, pružaju dobre partije, ali nećemo ni mi, kako se to kaže, 'skinuti gaće'", rekao je Gulan.

On bi na poziciji lijevog beka trebalo da zamijeni suspendovanog Vladimira Volkova.

"Ako se nešto ne promijeni u toku dana, trebalo bi da igram lijevog beka. Posljednjih godinu i po dana u Italiji sam igrao na toj poziciji i mislim da mogu da zamijenim Vladu. Razlika je u tome što se on više ponavlja u napadu, a mene krasi igra u odbrani", rekao je povratnik u Partizan.

Rašović je u Bugarsku poveo 18 igrača i trebalo bi očekivati određene promjene u timu u odnosu na utakmice sa jermenskim prvakom. Lukač je dobrim odbranama protiv Širaka rezervisao "jedinicu", dok bi zadnja linija mogla da bude u sastavu Aksentijević - Obradović - Ivanov - Gulan.

Erik Đemba Đemba trebalo bi da donese sigurnost na poziciji zadnjeg veznog, ali je i dalje pitanje koliko je spreman za meč sa Širakom.

"Osjećam da sam spreman, ali to ne mora da znači da je zaista tako. Na treneru je da procijeni", napomenuo je Kamerunac.

U ofanzivnijem dijelu veznog reda jedino je siguran kapiten Saša Ilić. Pored njega je moguće da od prvog minuta budu Nikola Ninković i Petar Grbić, sa najisturenijim Markom Šćepovićem.

Partizan će se u utorak predveče upoznati sa terenom i stadionom Ludogoreca (kapacitet 6.000 mjesta).

Utakmica se igra u srijedu od 19.30 časova po srednjeevropskom vremenu.

(V. Sukdolak - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC