• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pavlovski: Realne šanse za titulu

Kapiten U-19 reprezentacije Srbije smatra da su "orlići" najteži dio posla na EP odradili u polufinalu protiv Portugala.

 Pavlovski: Realne šanse za titulu Izvor: MONDO

Marko Pavlovski smatra da Srbija ima realne šanse da se u četvrtak uveče okiti titulom evropskog prvaka.

"Orlići" su u ponedjeljak eliminisali Portugal, boljim izvođenjem penala (3:2), dok je Francuska poslije produžetaka pobijedila favorizovanu Španiju - 2:1.

"Iscijedili smo iz sebe poslednje atome snage i zaslužili sreću koja nas je 'pogledala' u penal seriji. Izbacili smo možda i najvećeg favorita na turniru, jednu od selekcija koja je najviše pokazala. Francuska ima sjajan tim, ali nije bolja od Portugala, tako da svakako imamo šansu", rekao je Pavlovski za sajt nacionalnog saveza.

Heroj polufinalnog meča, golman Predrag Rajković, ističe da je "prelijep osjećaj biti finalista najvećeg takmičenja u našoj konkurenciji".

"Ne postoje riječi koje to mogu opisati. Bili smo tim, bili smo jedinstveni, pokazali smo to i prije početka, kada smo otpjevali himnu. Vjerovali smo u sebe, a vjerujemo da možemo i da donesemo pehar u Srbiju. To još nikome nije pošlo za rukom, želimo da uđemo u istoriju svoje zemlje", naglasio je Rajković.

Zadnji vezni Nemanja Maksimović naveo je da se od samog početka prvenstva u ekipi osjetila "neka hemija, nešto posebno".

"To nas je inspirisalo da napravimo ovakve rezultate. Možda neko i nije vjerovao u nas, jer smo tijesno prošli kvalifikacije, ali bili smo pravi kada je najvažnije. Idemo do kraja, Francuska nije nepobjediva", jasan je Maksimović.

Selekcija Srbije u srijedu će trenirati u Kaunasu, gdje je i baza "orlića" tokom EP, a UEFA će organizovati i zvaničnu konferenciju za novinare dvojice selektora, Ljubinka Drulovića i Fransisa Smereckog.

Omladince Srbije na finalnoj utakmici bodriće predsjednik FSS Tomislav Karadžić, potpredsjednik Goran Milanović i generalni sekretar Zoran Laković.

Finale u Marijampolju na rasporedu je u četvrtak od 20.45.

(MONDO/Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC