• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Vitez je nezgodan, ali Borcu ostaju bodovi"

Trener Borca Dragan Jović izuzetno poštuje Vitez, ali očekuje pobjedu kojom bi crveno-plavi potvrdili remi sa premijere protiv Čelika (1:1).

 "Vitez je nezgodan, ali Borcu ostaju bodovi" Izvor: MONDO

Zbog poznatih finansijskih problema Borac je ostao bez gotovo cijelog tima, promijenjeno je klupsko rukovodstvo i stručni štab pred start novog prvenstva Bosne i Hercegovine, pa su i ambicije mnogo niže nego proteklih sezona.

Novo rukovodstvo na čelu sa Srđanom Šuputom nije treneru Draganu Joviću dalo nikakav imperativ rezultata osim (trebalo bi da bude) rutinskog plasmana u sredinu tabele.

To "rasterećenje" kao da je dalo krila crveno-plavima, koji su protiv snažnog Čelika osvojili bod na premijernom meču na "Bilinom polju" i bili čak blizu osvajanja sva tri da je realizovana barem jedna od dvije stopostotne šanse Mladena Žižovića i Srđana Grahovca u samom finišu…

Ipak, Čelik je uveliko arhiviran na banjalučkom Gradskom stadionu, pa su misli stručnog štaba Banjalučana okrenute prvoj domaćoj utakmici u subotu protiv Viteza (20.30 h).

"Vitez je jedna nezgodna ekipa, koja je u prvom kolu protiv Travnika (1:1) pokazala da nije slučajno u Premijer ligi BiH. Radi se o dobro organizovanom klubu u kojem radi po meni jedan od najboljih mladih i perspektivnih trenera u državi Valentin Plavčić. On će sigurno dobro pripremiti tim za gostovanje u Banjaluci", izjavio je šef struke Banjalučana za BHT 1.

Uz sav respekt prema narednom protivniku, Jović očekuje pobjedu na prvoj utakmici pred domaćim navijačima, koji će na Gradski stadion ući po jeftinijim cijenama ulaznica.

"Mi želimo da se u premijernoj utakmici pred banjalučkom publikom predstavimo u što boljem svjetlu i da pobjedom potvrdimo bod osvojen u Zenici",
podvukao je Jović.

(MONDO, foto: FK Borac)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC