• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Ludogoreca: Nemamo iskustvo

Stojčo Stojčev zadovoljan pobjedom nad Partizanom i svjestan teškog zadatka koji očekuje njegov tim u revanšu u Beogradu.

 Trener Ludogoreca: Nemamo iskustvo Izvor: MONDO

Iako je snaga Ludogoreca često isticana u srpskim medijima, duel bugarskog tima sa Partizanom dokazao je da crno-bijeli imaju čemu da se nadaju u revanšu 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona...

Uprkos porazu u Razgradu.

Trener fudbalera bugarskog predstavnika Stojčo Stoev rekao je poslije pobjede njegovog tima da je zadovoljan rezultatom.

"Teška utakmica, ali to smo i očekivali. Partizan je veliko ime, u Evropi, ne samo u Srbiji. Ima bogatu istoriju i tradiciju. Nama nedostaju ovakve utakmice, nemamo internacionalno iskustvo. Zadovoljan sam rezultatom i spremno čekamo revanš", izjavio je Stoev novinarima u Razgradu.

Crno-bijeli su u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona poveli golom Saše Markovića, ali je domaćin preokrenuo preko Marselinja i Mihaila Aleksandrova.

"Nismo još završili posao. Čeka nas veoma teških 90 minuta u Beogradu. Ovo je dobar rezultat, ali dopustili smo Partizanu da nam da gol pa bi mogli i sa 1:0 da prođu dalje", objasnio je trener bugarskog prvaka.

Revanš duel između Partizana i Ludogoreca igra se sljedećeg utorka u Beogradu.

"U odnosu na duel sa Slovanom u prošlom kolu, kada smo jurili rezultat, večeras smo morali da igramo opreznije. Možda je to baš zbog pomenutog nedostatka iskustva u Evropi. Partizan je snažna, dobro pripremljena ekipa, izdržali su sa igračem manje na kraju", dodao je Stoev.

(MONDO/Agencije, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC