• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nađ: Neriješeno najrealnije

Sportski direktor Partizana ističe da su crno-bijeli djelovali dosta bolje nego protiv Širaka, ali da moraju još da se poprave.

 Nađ: Neriješeno najrealnije Izvor: MONDO

Partizan je poražen u Razgradu od Ludogoreca u prvom meču 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, ipak, rezultat 1:2 daje nadu crno-bijelima da kroz sedam dana na svom terenu u Humskoj mogu do trijumfa i prolaska u plej-of za ulazak u elitno takmičenje.

Činjenica je da je šampion Srbije odigrao bolje nego protiv Širaka. Ali, stekao se utisak, može i mora još dosta da popravi igru.

Sportski direktor Partizana Albert Nađ bio je bijesan poslije obje utakmice sa Jermenima u prethodnoj rundi. Ovaj put, ispred stadiona Ludogoreca, nije djelovao nervozno i ljuto.

"Partizan je odigrao mnogo bolju utakmicu nego protiv Širaka. U prvom poluvremenu kontrolisali smo meč, pogotovo na sredini terena. Nažalost, brzo smo dozvolili rivalu da izjednači nakon što smo poveli, nismo izdržali...", počeo je Nađ.

Bugari su imali nekoliko vrlo dobrih prilika, ali su drugi pogodak postigli poslije kiksa i loše procjene Ivana Ivanova.

"Ludogorecov drugi gol nije greška, već je posljedica momenta koji nije trebalo da se dogodi, ali se događa", ocijenio je direktor "parnog valjka i dodao: "Imamo aktivan rezultat, postigli smo gol, što smo i željeli prije utakmice u Bugarskoj".

Partizan će, vjerovatno pred 30.000 navijača, pokušati da na svom stadionu nadokandi minus. Nađ smatra da crno-bijelima neće biti lako, ali da imaju objektivne šanse.

"U Beogradu nas čeka sigurno teška utakmica protiv vrlo ozbiljne ekipe. U revanšu ćemo igrati na rezultat. Potrebno nam je svakako malo više koncentracije nego što smo je imali u Razgradu, ali mogla je i malo sreća da nas pogleda. U 90. minutu Šćepa je imao priliku, vrlo dobro je šutirao, nije uspio da postigne gol".

Na pitanje koliko je konačan rezultat realan, Nađ odgovara: "Najrealnije bi bilo da je utakmica završena neriješenim rezultatom".

Za razliku od dvomeča sa Širakom, protiv Ludogoreca debitovalo je nekoliko igrača.

"Gulan je odlično odigrao, Đemba Đemba će, vidi se, biti veliko pojačanje, Obradović je donio sigurnost...", kratko je ocijenio igru novajlija s nadom da će kako vrijeme bude odmicalo pružati sve bolje partije.

Grčki sudija imao je veoma strog kriterijum, pogotovo prema igračima Partizana.

"Htio bih da napomenem i katastrofalan kriterijum grčkog sudije. U jednoj mirnoj utakmici je podijelio toliko kartona. Po meni je to prestrogo", rekao je Nađ i opomenuo: "Mi u dvije utakmice imamo dva crvena kartona (Volkov i Jojić) što je nedopustivo za ovaj nivo takmičenja".

Partizan će u Beogradu da bude oslabljen za suspendovanog Miloša Jojića, ali se u tim vraća omladinski reprezentativac Aleksandar Mitrović.

"Optimista sam za utakmicu u Beogradu, vraća nam se Mitar i biće sigurno još bolje. Zadovoljan sam generalno angažovanjem igrača u Razgradu, sa Đemba Đembom smo mnogo dobili i u jednom momentu smo potpuno dominirali na sredini terena. Presjekao nas je drugi gol...", završio je Albert Nađ.

(V. Sukdolak - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC