• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Klop: Važno je šta igrač radi, a ne šta priča

Trener Borusije iz Dortmunda nije zabrinut zbog izjave Roberta Levandovskog, da ga je uprava kluba obmanula.

 Klop: Važno je šta igrač radi, a ne šta priča Izvor: MONDO

Levandovski je u srijedu izjavio da mu je obećano da će u slučaju ostanka u klubu dobiti povećanje plate za sezonu 2013/14, tako da mu umjesto dosadašnjih 1,8 miliona evra, bude garantovano čak šest miliona, plus bonusi.

Poljski centarfor želio je da pređe u Bajern, ali su mu čelnici "milionera" poručili da ostane na Vestfalenu i odradi ugovor do kraja, pa da sljedećeg ljeta ode bez obeštećenja.

"Za mene je hiljadu puta važnije ono što radi od onoga što govori... Šta god da je ostalo da se razjasni, razgovaraćemo interno", rekao je Klop, a prenosi "Jurosport".

"Želimo da zatvorimo ovu temu. Ništa se nije promijenilo od juče ili prije dva dana. Uvjeren sam da ćemo ubrzo sve razjasniti".

Levandovski je u izjavi pojedinim poljskim medijima rekao da će razočaranje zbog neispunjenog obećanja tinjati u njegovoj podsvijesti i, možda, uticati da neke utakmice ne odigra onako kako bi mogao.

"Bez obzira koliko trenirao i bez obzira na to šta budem radio, osjećaću se prevarenim. Ispada da su riječi koje su izgovorili gledajući me u oči, bile potpuno netačne", rekao je on.

Levandovski je za tri sezone u žuto-crnoj opremi odigrao 139 utakmica i postigao 75 golova, od toga četiri u polufinalu Lige šampiona protiv Real Madrida (4:1), u aprilu ove godine.

(MONDO, Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC