• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"U Humsku, za Partizan"

Crno-bijeli opet pozvali navijače da u utorak ispune tribine stadiona tokom duela sa Ludogorecom i tako pomognu košarkaškoj sekciji svog kluba.

 "U Humsku, za Partizan" Izvor: MONDO

Kao što je i ranije najavljeno, Fudbalski klub Partizan priskočio je u pomoć Košarkaškom klubu Partizan.

Svjestan težine finansijske situacije u kojoj se nalazi šampion Jadrana i Srbije, marketing učesnika kvalifikacija za Ligu šampiona smislio je način da pomogne.

FK Partizan će u utorak, 6. avgusta, donirati košarkaškom klubu dio sredstava od prodaje karata za meč protiv Ludogoreca.

"Iako se i sami nalazimo u situaciji kada je svaki dinar bitan i kada su sponzorstva minimalna, a ulaganja u sport uvijek nesigurna, kao deo Sportskog društva Partizan nećemo dozvoliti da se još jedan trofejni klub gasi, već ćemo zajedničkim snagama, uz podršku naše crno-bijele armije najvjernijih navijača dati svoj maksimum", poručeno je iz Humske.

Akcija pomoći crno-bijelim košarkašima predstavljena je na stadionu Partizana, u prisustvu direktorke marketinga fudbalskog kluba Snežane Filipović i direktora košarkaškog, Mlađana Šilobada.

Prema riječima Filipovićeve, svi u fudbalskom klubu su podržali ideju pomoći košarkašima.

"Fudbalski klub Partizan i Košarkaški klub Partizan su dio jedne porodice i sportskog društva i logično je da se pomažemo. Svi su pomogli ovu inicijativu, počev od predsjednika", rekla je ona i otkrila da će najjeftinije karte za utakmicu protiv Ludogoreca koštati 500 dinara (oko 5 evra).

"Cilj akcije nije samo finansijska satisfakcija, već i širenje svijesti o neophodnoj pomoći. Takođe, želimo da motivišemo i privrednike da pomognu našem košarkaškom klubu, pošto je opšte poznato sa kakvim uspjehom nastupa i kakve rezultate postiže", poručila je Filipovićeva.

Mlađan Šilobad izrazio je zahvalnost i nadu da će navijači u utorak u što većem broju ispuniti tribine stadiona u Humskoj. Više zbog pobjede nego zbog Košarkaškog kluba Partizan.

"Hvala našem fudbalskom klubu na lijepoj pomoći, a hvala i navijačima koji će, nadam se, doći u što većem broju i pomoći igračima da ostvare važnu pobjedu. Pomoć nam je važna, ne zbog iznosa, već zbog inicijative...", rekao je on i dodao da je Fudbalski klub Partizan i ranije pružao sličnu pomoć članovima crno-bijele porodice.

"Svi znamo da je košarka neprofitabilan sport i kod nas i u Evropi, pa nam je svaka pomoć zaista dragocjena", podvukao je Šilobad.

Iako je bilo predviđeno da i trener košarkaša Partizana Duško Vujošević dođe na konferenciju, on se nije pojavio, već je svoju poruku javnosti poslao u tekstualnoj formi:

"Nadam se da će u utorak biti pun stadion. Prije svega zbog podrške fudbalerima, a i zbog pomoći košarkašima, na kojoj se iskreno zahvaljujemo fudbalskom klubu".

Duel Partizana i Ludogoreca biće odigran u utorak, 6. avgusta, od 20.45 časova. Prvi meč, u Bugarskoj, završen je pobjedom domaćeg tima 2:1. Pobjednik dvomeča plasiraće se u baraž za popunu grupa Lige šampiona.

(Mladen Šolak, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC