• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta je Murinjo "šapnuo" Druloviću...

"Finala se ne igraju, nego pobjeđuju", napisao je Murinjo našem selektoru Druloviću prije, a poslije finala: "Drulo, šampionu Evrope".

 Šta je Murinjo "šapnuo" Druloviću... Izvor: MONDO

Selektor omladinske fudbalske reprezentacije Srbije Ljubinko Drulović rekao je da mu je jedan od najboljih svjetskih trenera, strateg Čelsija Žoze Murinjo čestitao na osvajanju titule prvaka Evrope.

Omladinci Srbije sinoć su ostvarili istorijski uspjeh osvojivši prvu titulu šampiona Evrope. U finalnoj utakmici u Marijampolu, u Litvaniji, pobijedili su odgovarajuću selekciju Francuske rezultatom 1:0.

"Javio sa Murinjo poslije finala, čestitao mi je i u sms poruci napisao 'Drulo, šampionu Evrope'. Fenomenalan je osjećaj kada vam stigne čestitka od takvog čovjeka. Bio mi je trener dvije i po godine u Portu. Prethodno nam je poželio i sreću u finalu, a ja sam ga uoči meča pitao za savjet. Rekao mi je da se finala ne igraju, već pobjeđuju. Odigrali smo taj meč pametno i to nam se vratilo, momci su se odužili svim ljubiteljima fudbala u Srbiji", rekao je Drulović Tanjugu.

On je naveo da je ekipa jučerašnjim trijumfom pokazala da se u Srbiji još igra dobar fudbal.

"Hvala svima na podršci, htjeli smo da predstavimo Srbiju u najboljem svijetlu na EP i uspjeli smo u tome. Ovo je veliki uspjeh za FSS, naš fudbal i Srbiju. Moramo svi da budemo ponosni na ove momke jer su se popeli na krov Evrope. Nadam se da poslije ovoga nećemo ponovo dugo čekati na uspjeh", istakao je Drulović.

Selektor šampiona Evrope naveo je i da je ekipa u Litvaniji pokazala karakter i kvalitet.

"Naravno, i neke stvari su se poklopile na šampionatu. Preuzeo sam ekipu prije godinu dana i toliko nam je trebalo da dođemo do rezultata. Kroz selekciju je prošlo 50 igrača, a od njih smo izabrali one koje su ljudskim i igračkim kvalitetima pokazali da mogu da nas odvedu na EP, a kasnije i do titule", zaključio je Drulović.
(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC