• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mitar Mirić: "Orlići", ne može vam niko ništa

Poznati pjevač narodne muzike sa snažnim emocijama gledao finale Evropskog prvenstva, kao i slavlje reprezentativaca Srbije uz njegov hit.

 Mitar Mirić: "Orlići", ne može vam niko ništa Izvor: MONDO

Ljubitelji fudbala u Srbiji, naviknuti na neuspjehe reprezentacije i domaćih timova u svim važnim međunarodnim mečevima, dočekali su i dane radosti.

Za njih su zaslužni "orlići" Ljubinka Drulovića. Igrači mlađi od 19 godina, koji su se na Evropskom prvenstvu u Litvaniji okitili zlatom i poslije pobjede nad Francuskom u finalu podigli pehar.

"Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine, mogu samo da nas mrze oni što nas ne vole", pjevali su talentovani fudbaleri sa trofejom u rukama.

Pjevač Mitar Mirić, originalni izvođač te pjesme, takođe je sjedio u četvrtak uveče ispred televizora i nervozno čekao da istekne vrijeme poslije gola Andrije Lukovića sredinom drugog poluvremena.

"Uh, bilo je previše stresno... Nisam mogao da mirujem ni minut, pogotovo kad je Luković dao gol. Tresao sam se do kraja, a vrijeme je teklo nikad sporije", izjavio je Mirić za dnevni list "Kurir".

Posebno je bio dirnut kada su se sa razglasa stadiona u Marijampolu začule riječi njegove pjesme.

"Ma, ta pjesma je preživjela tolike godine. Ona je od ljubavne postala navijačka, pa su je koristili na mitinzima i nakon pobjeda košarkaša, vaterpolista, a sada su ovi klinci napravili da bude zvanična himna za proslave uspjeha srpskih sportista. A šta da vam kažem? Bio sam presrećan i veoma emotivno sam doživio pobjedu naših 'orlića' u finalu. Jedva sam se suzdržao da ne zaplačem", dodao je pjevač.

Naravno, i on je učestvovao u proslavi uspjeha "orlića" u Beogradu. Bio je gost iznenađenja na splavu na kojem su šampioni nastavili da uživaju u istorijskim pobjedama...

"Ljudi su me pozvali da budem gost iznenađenja sinoć na proslavi na jednom beogradskom splavu, što sam sa oduševljenjem prihvatio. Pa ti klinci su zaslužili da im svi mi pjevamo na uvce. Borili su se kao lavovi, napravili ršum i omogućili da se konačno radujemo uspjesima u fudbalu, kojih posljednjih decenija skoro da nije bilo. Još jednom, svaka im čast i želim im da nas ovako obraduju i kad postanu seniori", dodao je Mirić.(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC