• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Suarez sa klupe gledao Džerardovu žurku

Liverpul je pobijedio Olimpijakos u utakmici u čast kapitena "redsa" Stivena Džerarda, koji je u 34. godini odlučio da ostane "zauvijek" na Enfildu.

  Suarez sa klupe gledao Džerardovu žurku Izvor: MONDO

Liverpul - Olimpijakos 2:0.

Ova utakmica na prepunom Enfildu organizovana je u znak zahvalnosti legendarnom kapitenu Liverpula Stivenu Džerardu, koji je u 34. godini odlučio da produži ugovor sa "redsima" na još dve godine i tako potpisao "testament" u kojem je sebi obezbijedio mjesto u "Ligi fudbalskih džentlmena".

Ovo nije bio oproštaj Džerarda, već samo način da se klub zahvali igraču zbog toga što je odlučio da završi karijeru tamo gdje je i počeo da se bavi fudbalom.

Rezultat je bio u drugom planu, golove su postigli Džo Alen u 23. i Džordan Henderson u 62. minutu poslije svega 12 sekundi na terenu. Ljubomir Fejsa odigrao je 90 minuta za tim iz Pireja.

Navijači su bili znatiželjni da vide da li će igrati Luis Suarez, koji je juče nezvanično najavio da će pokušati čak i putem suda da dobije pravo na transfer, ukoliko Liverpul nastavi da ignoriše ponude Arsenala i Reala. Ušao je u 61. minutu i to je menadžer "redsa" Brendan Rodžers uradio lukavo, jer je kontroverznog Urugvajca uveo u igru zajedno sa legendarnim Džejmijem Karagerom, čovjekom koji je ovog juna odlučio da završi karijeru, poslije 17 godina u Liverpulu.

U toj situaciji navijači nisu mogli da zvižde, pa je trio Karager/Suarez/Henderson dobio ovacije.

Mnogo veće ovacije doživio je "Kralj", odnosno Robi Fauler. Kultni napadač Liverpula poslije dugo godina zaigrao je u voljenom dresu, a u igru je ušao u 72. minutu.

Za Liverpul je debitovao i napadač Jago Aspas, kojeg je slavni engleski klub kupio za sedam miliona funti od španske Selte.

LIVERPUL: Minjole (od 85. Džons) - Džonson, Ture (od 62. Karager), Ager, Enrike - Alen (od 62. Henderson), Džerard (od 85. Spiring), Lukas - Kutinjo (od 72. Fauler), Sterling (od 72. Alberto), Aspas (od 62. Suarez).

OLIMPIJAKOS: Međeri - Maniatis, Fejsa, Mitroglu (od 56. Saviola), Samaris (od 46. Veis), Holebas, Međani (od 56. Manolas), Slovas, Siovas, Kembel, Salino, Domingez.

Na ovoj utakmici od suđena se oprostio arbitar Mark Hasli.ž

(Nikola Janković, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC